Karadayı - Dizi Yorumları

Kafayı yedim galiba :F Karadayı izlerken arkadan Vadi'nin müzikleriyle destek yapıyorum :F :F

KARADAYI 34. BÖLÜM TÜYOLAR:

Mahir: Seni düşlerine kavuşturacağım.... Bu hayatta yapacağım son şey de olsa seni mutlu edeceğim... söz veriyorum...

Turgut son dakika baskını yapsa da Mahir’i bulamaz.
Mahir ve Yasin, Mahir’in hatırladığı bir ipucuyla İbrahim’in peşine düşüyorlar.
Yasin sonunda Feride’ye anlatması gerekenleri anlatıyor.
YASİN :Birileri sizin Kara ailesi üzerindeki kanaatinizi değiştirmeye çalışıyor. Onları farklı gösteriyor. Bu ailenin üzerine büyük oyunlar dönüyor.

Nihan gerçekleri öğreniyor ve Nazif’i ziyaret ediyor.
Nihan: Evime, yuvama sahip çıkamadım. Senin ardına düşmedim.. Hepimizin ömrünün yazısını değiştirdim.

Feride, Turgut’un yaptığı bir başka haksızlığı daha öğreniyor.

dizinindibi sitesinden ALINTIDIR
@darksaal @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @kvp

[h=1]Karadayı 35.Bölüm Fragmanı[/h]

. @ABAY_06, @sürgünüm, @takas @Forumdash , @Yakamoz-Asi

Moderatörün son düzenlenenleri:
Karadayı 35.Bölüm Özeti (10.06.2013)

Mahir, Necdet’in peşine düşer. Necdet, Mahir’den kaçmak için bir plan yaparken Ayten’e olanları öğrenir! Feride Mahir’i hiç ummadığı bir yerde bulur. Mahir’in en özel duygularına tanık olan Feride onun aşkına bir kez daha inanır ve Necdet’i sorguya alır. Turgut ise Feride’ye ilan-ı aşk edecekken karşısına Mahir çıkar! Kader, cinayeti aydınlatacak bir dosya bulur ve Mahir’e ulaştırmaya çalışır. Bunu öğrenen Turgut bir plan yapar ve Kader’in evini ateşe verdirir. Bu sırada Mahir de olay yerine gelir!

Ben daha o torrent olayinida cözemedim :D torrent nedir abi? Indirme programi mi nasil birsey :D
Bir ara Karadayitv Youtube'dan bakarim.. zaten evde internet kasiyor.. 650 kb / saniyede nedir ya :(

Bir nevi indirme programı 😛 😛

Youtube'daki 1080p ile indireceğin 1080 p arasına kalite farkı var :X
650 az mı? Normalde kaç?

Forum İstatistikleri

Konular
176,367
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06