Beren'in Annesi Kim Olacak?

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,524
Puanı
1,060
İntikam dizisi bu akşam sezon finali yapıyor.
Diziye yeni sezonda 2 si daimi olmak üzere pek çok oyuncu katılacak.
Bunlardan biri de Yağmur'un (Derin'in) annesi rolünde karşımıza çıkacak kişi.

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın haberine göre bu rol için iki aday varmış:Vahide Gördüm ve Nebahat Çehre.
Vahide Gördüm'ün adı Muhteşem Yüzyıl ile anılıyor, Nebahat Çehre ise Aşk-ı Memnu'da annesini oynamıştı.
Bu yüzden 3.bir ismin de role aday olması muhtemel.
1470_378220828944183_654886966_n.jpg

Nebahat çehre Şahika'nın anasını oynasın konuk gelsin konuk gitsin.Beren'in anası hasta o orolü oynayamaz.Nebahat daima zengin erkek avcısı rollerinde iyi :X Güzelliğide buna müsaitti zaten :X 3. isim inş Mesut'un karısı olur @xemrexxx :F:F

Hatice Aslan çok iyi olur ama Lale Devri'nden ayrılmasın. :D

zaten rolü 3 ya da 4 bölümlük ama 22 bölümden bu sefer 40 bölüm çıkaracakalr belki uzar :D

- - - Ekleme - - -

Nebahat çehre Şahika'nın anasını oynasın konuk gelsin konuk gitsin.Beren'in anası hasta o orolü oynayamaz.Nebahat daima zengin erkek avcısı rollerinde iyi :X Güzelliğide buna müsaitti zaten :X 3. isim inş Mesut'un karısı olur @xemrexxx :F:F
evet tip olasrak çok benziyor :A

Hasta rolü oynayamaz mı? 😱

109.jpg

- - - Ekleme - - -

Hasta rolü oynayamaz mı? 😱

109.jpg

Yok artık :F:F Ordaki hasta dediğim rol deli biraz. Depresan haplar filan içiyor kliniğe filan yatıyordu:X Burda Nebahat'in yaptiği sadece ağzini kenara burmak.BUnu Vasfiyede yapıyor Orçuna :F:F Smiley mıy mıy :F:F
Son kısma sesli güldüm. :F

Nebahat Çehre oynamaz bence. O diziye sonradan katılmayı sevmiyor bunu söylemişti. Katılırsa reyting katkısı sağlar ama.

Vahide Gördüm olmasın bence. Nebahat Çehre daha yakın ama o da zaten Aşk-ı Memnu'da annesiydi. Hatice Arslan daha iyi bir seçim olur. :)

Vahide Gördüm olmasın bence. Nebahat Çehre daha yakın ama o da zaten Aşk-ı Memnu'da annesiydi. Hatice Arslan daha iyi bir seçim olur. :)
Hatice Aslan Şahika rolü için uygun olurdu. Arzu Gamze Kılıç Şahika olmasaydı bu rol için uygun olurdu. Aslında Arzu Gamze Kılıç elinden geleni yapıyor ama masum bir yüzü var. Kötü rol yakışmıyor. Hatice Aslan süper olurdu.

Hatice Aslan Şahika rolü için uygun olurdu. Arzu Gamze Kılıç Şahika olmasaydı bu rol için uygun olurdu. Aslında Arzu Gamze Kılıç elinden geleni yapıyor ama masum bir yüzü var. Kötü rol yakışmıyor. Hatice Aslan süper olurdu.

Bence çok da masum bir yüzü yok. :D

Yapmayın Hatice Aslan hiç olur mu o rol için.

Hatice Aslan Beren Saat'in ablası rolünde olabilir, anne filan değil..

Vahide Gördüm'ün adı Muhteşem Yüzyıl'da geçiyor ama geçen bölüm Muhteşem Yüzyıl'ı izlediğimde Hürrem'i ortadan tamamen kaldırmışlar gibiydiler. Final kısmında da Selim'in yanına giderken haber alınamıyordu deniliyordu. Vahide Gördüm ya da bir başkası katılacaksa ne zaman katılacak acaba diziye merak ediyorum zira Meryem Uzerli çıkınca dizi gerçekten bir tuhaf olmuş.

Ben aslında Derin Çelik'in yani Yağmur'un annesi olarak Vahide Gördüm'ü düşünüyordum ama o rol geçici bir rol olduğu için rol almaması hem kariyeri hemde kendi adına daha iyi olur. Vahide Gördüm çok başarılı ve usta bir oyuncu. Ben onu başrol olarak görmek isterim. O yüzden katılmamasını daha doğru buluyorum. :)

Nebehat Çehre'yi de çok severim ama ben bu diziye katılmasını doğru bulmuyorum çünkü Aşk-ı Memnu'da da anne kızı oynuyorlardı ve izleyicilerin çoğunun hala aklındadır. Hem de kariyeri için daha iyi bir rolde görmek isterim açıkçası Nebahat Çehre'yi. :)

Mesude Erarslan Tekin gelecek sezon yönetirse diziyi Güven Hokna veya Ayten Uncuoğlu gibi bir isim getirirse diziye şaşırmam. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy