30 Mayıs 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

twitterdan seçmeler;

Özge Elekci ‏<s>@</s>ozgelekci <small class="time"> 13 dk </small> Sen sen ol benimle bir daha pazarlık yapma ! Vaayy bee emeğinize sağlık abi nezamandr böyle son görmemiştik <s>@</s>mevlanayordem <s>@</s>yedinciadam

Burak Arpacıoğlu ‏<s>@</s>Barpacioglu <small class="time"> 7 dk </small>
Bu hafta sezon finalinin provası gibiydi resmen,emeğinize sağlık müthiş bi bölüm izlettiniz gene 😉 <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>mevlanayordem

zeynel haşimi ‏<s>@</s>bokscuu <small class="time"> 1 sa </small>
<s>#</s>kurtlarvadisipusu var diye pes 2013'e gitmedim arkadaş küstü vadi aşkı budur :)

Aynura ‏<s>@</s>KV_Aynura <small class="time"> 17 dk </small>
Sen sen ol bi daha benimle pazarlık yapma! <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Necati_Şaşmaz_fanclb ‏<s>@</s>Necati_Sasmazfc <small class="time"> 21 dk </small>
10 yildir süren efsane <s>#</s>KurtlarVadisiPusu,194 bölüm11,74 reytingle yine gecenin birincisi http://fb.me/1dOwvlT8g

Millet Rihanna konserini izlesin, biz evde Mısırlı Bülent Ersoy'u izleyelim. Where Is The Adalet??? <<<<<<<<<< hık demiş @xemrexxx 'in klavyesinden yazılmiş gibi :F:F

mehmet aslan ‏<s>@</s>jomufu1905 <small class="time"> 6 dk </small> Sen sen ol birdaha benimle pazarlık yapma ! 10 senedir hayatım da kalan bir sigaram birde <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Burak Arpacıoğlu ‏<s>@</s>Barpacioglu <small class="time"> 8 dk </small>
Şunu da söyliyim,yeni müzikler süperdi :)) <s>@</s>yedinciadam <s>@</s>mevlanayordem <s>#</s>kurtlarvadisipusu bu dizinin her şeyine hayranım arkadaş 😉)

Ugur Kadir ‏<s>@</s>UgurKadirr <small class="time"> 14 dk </small>
İşte özlediğimiz Kurtlar Vadisi bitişi budur! <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Ahmet D ‏<s>@</s>SariLacivertTv <small class="time"> 14 dk </small>
Persembe aksami Polat Alemdar varken Rihanna konseride neymis <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Bilal Öncü ‏<s>@</s>bilal_oncu <small class="time"> 14 dk </small>
Siyasi konuları ve gündemdeki olayları cesurca işleyebilen Türk televizyon tarihinin açık ara en iyi dizisi <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Esra s.d. 🙂 (KUTSİ) ‏<s>@</s>Esra_Kutsimm <small class="time"> 16 dk </small>
Polat: Sen Sen Ol Benim Bir Daha Pazarlık Yapma! DAnnnnn! ARaz vurulur :D <s>#</s>kurtlarvadisipusu Mükemmel bi bölümdü emeğinize sağlık :)

Ahmet Çalkacı ‏<s>@</s>ahmetcalkaci <small class="time"> 50 sn </small>
Sen sen ol bir daha benimle pazarlık yapma! <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Yunus Atıcı ‏<s>@</s>LostwanteD1905 <small class="time"> 2 dk </small>
Ölüm ölüm nedir ki gülüm. Ben Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümünü bir hafta daha beklemeyi göze almışım :) <s>#</s>kurtlarvadisipusu

Ozan Göral ‏<s>@</s>OzanGoral <small class="time"> 4 dk </small>
Bir <s>#</s>kurtlarvadisipusu daha bitti çok üzgünüm tabi dizim bitince hayat bi anlamsız oluyor benim için

. @takas tamam tamam anladık İbrahim Tatlises bile KVP "izlemiyor":X

- - - Ekleme - - -

HArbiden İBo'nun kvp izlediğini düşünürdüm :X

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 4.11
2) KANALD: 3.95
3) FOX: 3.25
4) STAR: 2.72
5) KNLTRK: 2.69