Bu Sezon ve Gelecek Sezon...

Pasham

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
228
Puanı
165
Sevgili favoriforumum takipçileri,pek yorumlara katılmasamda çok konu açmasamda sizleri hep takip eden bir arkadaşınızım.Uzun zaman oldu yazı yazmayalı bu yazıda kendi düşüncelerim doğrultusunda bu sezonu değerlendirip gelecek sezonla ilgili ufak tahminler yapmak istiyorum.
Öncelikle bu sezon az tv izlediğimi belirtmek isterim.Fakat forumdan tvde olan biteni takip etme fırsatım oldu.Bu sezon muhakkak en büyük değişiklil Kanal D'nin prime-time birinciliğini Star tv'ye kaptırması oldu.Fakat hala tüm günde birincilik Kanal D'de böyle devam edersede kimseye kaptırmaz.Neyse bu sezon reyting atağına bakılacak olursa Star tv ön planda diyebiliriz tebrik ederim fakat bunda yılın transferi Acun Ilıcalıya hakkını vermeli ben hep derim Acun medya hangi kanaldaysa reytingi kanal değil kanal aracılığıyla acun medya alır diye.Neyse Kanal D bence kendi iç yapımlarıyla en ön planda olan kanal ve bence tüm kananllae örnek almalı dizileri olsun gündüz kuşağı olsun çok iyi ilerliyor.Son dönemler reyting kaybına uğrasada ben bilmem eşim bilir yılın yarışma programıydı.Ve prime-time birinciliğini kaptırsada tüm gün hala en çok izlenen kanal olma unvanı için tebrikler.
Show tv malum ekonomik sıkıntılar içerisinde bu yüzden pek yorum yapmayacağım fakat yeni sahibiyle eski günlerine dönmesini diliyorum.
Atv ye gelince Kurtlar Vadisi atak yapmasını sağladı Karadayı son aylar çok iyi gitti Kim Milyoner Olmak ister efsanesi yeniden alevlendi gündüz kuşağıda çok başarılı.Haftasonu eksiliklerini gidermesi durumda daha iyi durumda olacağını düşünüyorum.
Fox tv show tvnin bu son durumundan iyi faydalandı ve büyük ataklar yaparak show tvnin yerini aldı fakat devam edermi bilinmez.
gelecek sezon star tv iyi dizilerle anlaştı gibi fakat acun medya faktörü nasıl etkiler bilinmez.seneye kanal d nin daha iddiaalı olacağını düşünüyorum gerek med yapımın yeni yarışma programı olsun gerek fatih dizi olsun yaz sezonunda her yıl kanal d daha kaliteli yapımlar ortaya çıkarır geçen yıl star tv dizi atakları yapsada kanal d ben bilmem eşim bilirle iyi iş çıkardı bakalım bu yaz sezonu nasıl geçecek...

Güzel yazı çalışması olmuş. FOX cidden bu sene çok iyi ataklar yaptı ve yapacak da :)

Gelecek sezon Star TV, Kanal D ve FOX ciddi anlamda dizi atağı yapacaklar..