Sizce ''Kurtlar Vadisi Pusu'' Yeni Sezonda FOX'ta mı yayınlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,831
Puanı
1,060

10 Yıldır ilgiyle izlenen ve her sene reytinglerde artış yaşayan efsane dizi haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda FOX'ta mı yayınlanır?

Bu yıl çok iyi atılımlar yapan FOX Türkiye daha çok reyting kazanmak için bu diziyi de alır mı?

Eğer FOX alırsa dizi 21:45 gibi bir saatte yeni bölüme başlayacağı için bu avantaj mı olur?

Değerli yorumlarınızı bekliyorum..

251007_4317541435705_1635360171_n.jpg

Son düzenleme:
Geçebilir. Hem dizi için daha iyi olabilir sonuçta FOX'a geçerse kendi saati 21.45'te başlıcak dizi...

foxa geçmez büyük ihtimalle atv de kalıcak

Bence artık bitsin. Ben değil Kurtlar Vadisi fanatiği arkadaşlarım bile eski tat yok, diyorlar. Bana yönelmeyin hemen ben izlemiyorum o yüzden fikrim yok da artık bitirilmesi taraftarı benim çevremdekiler... Foxa geçeceğine bitirilebilir bir efsane olarak.

Fox a gecip 21:45 de yayinlansa yükselis yasayabilir ama KVP büyük ihtimalle ATV de kalacak... Yapimci ATV ile sezon sonunda sözlesme bitiyor ama devam etmememiz icin bir neden yok dedi...

fox un vadiyi alacak parası olduğunu sanmıyorum ama saat açısından çok güzel tabi

hiç sanmıyorum geçiceğini hemde görüntü kalitesi iyi değil geçerse HD izleyemeyiz inşallah Show Tv ye geçer

fox avrupa da yayın yapmıyomuuş galiba pana bunu da düşünecektir dünyada milyonlarca vadi sever var sonuçta onları düşünür

HD bakabilirsin FOX HD var, ayrıca FOX'un görüntüsü çok iyi bence :)

fox hd paralı biz bedevadan izliyoz şimdi ne gerek var buna ayrıca fox a geçerse reklam düzeninde değişiklik olur Atvdeki reklam düzeni çok iyi ama herneyse zaten böyle bi ihtimal yok

bence star a geçme ihtimalimiz yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...