Sezen Aksu 'İntikam' Dizisine Damga Vurdu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
intikam

PERŞEMBE 20.00 | yeni bölüm
Kanal D'de!

afcIZ97J33TlzHmjyu86EoKD.jpg

Kanal D'nin Perşembe günleri ekrana getirdiği yapımcılığını İNDHOUSE'ın üstlendiği "İntikam" dizisine kaliteli sesi ve eşsiz yorumuyla her zaman çok konuşulan "Sezen Aksu" damgasını vurdu!

Başrollerini Beren Saat, Engin Hepileri, Mert Fırat, Nejat İşler, Arzu Gamze Kılınç ve Zafer Algöz gibi isimlerin üstlendiği babasının şerefi için kendi hayatından vazgeçen bir genç kızın intikam hikayesini anlatan "Revenge" adlı diziden uyarlanan "İntikam" Beren Saat'in 'Derin Çelik' karakterini sözü müziği Sezen Aksu'ya ait "Küçüğüm" şarkısına yeni bir klip çekti adeta.

Mesude Erarslan Tekin ve Çağrı Vila Lostuvalı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu "İntikam" dizisinin çok konuşulan o duygusal sahnesi;

Moderatörün son düzenlenenleri:
çok güzel olmuş :T
Son kısım olsa daha da güzel olurdu. Böyle yarım kalmış resmen. Ama internette bulduğum tüm videolar aynı, mecbur bunu yükledim youtube'a. :(

Küçük Derin babasının olduğu masada çizdiği resmi felan gösteriyordu, büyük Derin'in de intikam ateşi içinde olan bakışları ve babasının günlüklerini alıp çantasına atışı felan çok etkileyici sahnelerdi ama yok onlar. Bu sahnelerde güzel ama böyle yarım gibi oldu resmen...

Gerçekten çok etkileyici bir sahneydi.Berenin bu sahnedeki performansını çok beğendim.Sahne ile çok iyi örtüşmüştü..Perşembeden beri dinliyorum bu şarkıyı :D

Çok güzel ve profesyonelce kurgulanmis bir sahneydi. Kurgu yönetmeni Serdar Çakular'a ve yönetmen Mesude Erarslan'a büyük tebrikler ve tabii ki oyunculara..

Bu konuya yorum yapmayan @RevaN ve @Forumdash'a süresiz :ban: !!! :winkk:

Ben beğenmediğim için yorum yapmamiştim @dizi kolik Sezen Aksu'nun her şarkısı her diziye gitmiyor maalesef.Sezen'in şarkılarinin idizlere damga vurması için Sezen'inde o diziyi izlemesi lazım.İşte ozaman ses getirir. Kanal D burda Sezen'den kendisine pay çıkarmaya çalişmiş gibi geldi bana :( Ama olmamiş.

Ben beğenmediğim için yorum yapmamiştim @dizi kolik Sezen Aksu'nun her şarkısı her diziye gitmiyor maalesef.Sezen'in şarkılarinin idizlere damga vurması için Sezen'inde o diziyi izlemesi lazım.İşte ozaman ses getirir. Kanal D burda Sezen'den kendisine pay çıkarmaya çalişmiş gibi geldi bana :( Ama olmamiş.
Şarkı mı olmamış klip mi anlayamadım Forumdash? 😕

Bu konuya yorum yapmayan @RevaN ve @Forumdash'a süresiz :ban: !!! :winkk:
Yorum yapıyorum tamam. :D

Genel olarak çok güzel bir sahneydi. Ama keşke şarkının yarısını verselerdi. Çünkü, dakikalarca müzikaltı sahneleri sevmiyorum. Bu sahne cidden iyiydi. Kaç kere seyrettim hem şarkıyı seviyorum hem de sahneyi. Ama fazlaca yapılmasın bence. :D

- - - Ekleme - - -

Kanal D değil Mesude Erarslan.

Mesude Yaprak Dökümünde de sık-sık kullanırdı bu şarkıyı.

Kanal D'de izin vermemeydi iyiydi diyim o zaman :F:F Mesude niye cekiyorsa bu diziyi:bağır: İnş seneye değişir yönetmen :(
Bence çok iyi bir yönetmen. :) Sadece dakikalarla şarkıyı çok az kullansın. Mesela bu sezon bir defa kullandı o da buydu. :) Gelecek sene de en fazla 2 kere belki de hiç kullanmaz. Dizileri uzatmanın en iyi yolu bu. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy