Bryan Cranston Kurtlar Vadisi'nde Oynayacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kıskananlar da haklı ama :kiki: vadi tüm rekorların sahibi tüm ilklerin sahibidir herkes bunu er veya geç kabul E-DE-CEK

Haber yalan arkadaşlar araştırdım konuyu. :D

Haber Radikal'de çıkmış ama Radikal'in blog gibi bir bölümünde. O yazar şu ana kadar sadece bir yazı eklemiş o da bu. Büyük ihtimal ilgi çekmek için yapmış böyle bir şeyi ama pek de ilgi çekememiş bugüne kadar. :):)

Normal olarak geleceğine inanabilirdim ama karakteriyle birlikte gelme kısmı falan kesinlikle yalan öyle bir şey imkansız tek kelimeyle. :D

koskoca dünya yıldızını ayaklarımıza getiriyoruz :kiki: gerçi sharon stone ve andy garci nın biz ayaklarına gitmiştik ama bu adam bizim ayaklarımıza geliyo :kiki:

Bence Bryan reyise siz gitmiş olmayasınız?

Adam daha geçen sene Oscar ödüllü filmde başroldü.

Sİz buyuk ses geitrmeyeceksiniz.Sadece buyuk ses getiren isimlerden "Bryan Cranston"un ününden yararlanacaksiniz:X BKZ: @OzaN bile izleyecekmiş ama KVP 'yi değil Walter White'ı :X

Görüldüğü gibi KVP'nin aslında senaryo yazarlılıgı yok.Başka dizilerden hep arakti.BKz😛olat'ın yuz değiştirme olayı "fce to face" ten arak hikaye.Burda da senaryoyu Breaking Bad devamı niteliğinde yapıyor :X Boşa övme KVP'ni baştan aşaği arak sahnler :X

+1 vadiyi arapalr dışında izleyen yok bu adamın gelmesi büyük olay olur :)

Haber yalan arkadaşlar araştırdım konuyu. :D

Haber Radikal'de çıkmış ama Radikal'in blog gibi bir bölümünde. O yazar şu ana kadar sadece bir yazı eklemiş o da bu. Büyük ihtimal ilgi çekmek için yapmış böyle bir şeyi ama pek de ilgi çekememiş bugüne kadar. :):)

Normal olarak geleceğine inanabilirdim ama karakteriyle birlikte gelme kısmı falan kesinlikle yalan öyle bir şey imkansız tek kelimeyle. :D

Yeah. :D

boşa sevindik haber yalan beyler dağılın öyle olsa yazetede olurdu boşa sevindik :kiki:

Walter reyiz ve Polat nasıl bi hayal gücüydü :F:F Bilim kurgu olsa bile gelecekte buda olacak dedirtmezdi insana:F:F

Gerçek ortaya çıktığına göre konu kilit, kışkırtıcı mesajlara gerek yok. :)

Eğer konuda yeni gelişmeler olursa yeniden açılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy