Karadayı Çok Konuşuldu !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşan,başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu,Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı başarılı dizi Karadayı dün akşam yayınlanan bölümde söylenen bir sözle adeta sosyal medyayı yıktı geçti.

Mahir ile Feride arasında geçen konuşmalar sosyal medyada büyük bir yer buldu ve oldukça ses getirdi.Sahnede Mahir,Feride'yi bir dağ evine kaçırdı ve babasının suçsuz olduğunu anlatmaya çalıştı.Feride ise ''baban suçsuz ise zaten asılmayacaktır'' dedi.Ve asıl bomba söz ise bundan sonra geldi.

Feride ''Ben seni kalbimde astım Mahir Kara'' deyince sosyal medyada büyük yankı buldu.

HFbZvR8UCIT9CKT0n0UoJFpp.jpg

o sahn elerde çok sıkıldığımı belirteyim aşk sahneleri çok fazla çok

Haberde gecen "Ben seni kalbimde astım Mahir Kara" sahnesi...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Evet aksiyon olcak değil ya özellikle bu sahneden sonra ama tabiki sizler daha iyi bilirsiniz

Dün ki bölüm zaten Senarist'in kendi degimiyle "33.Bölüm Ask kokar". Dizi kesinlikle Ask dizisi degildir. Tam bir dram isleniyor. Etrafinda sadece bir kösesi Ask'la dolu, digeri Aksiyon vs.

Karadayi Ask Dizisi degildir yani.

karadayı aşk dizisi değil ama dram dizisi aşk dizisi olsa izlemezdim ama bazen aşk sahnelerini abartıyolar ve bende bu duruma irrite oluyorum kenan ın aksiyon sahneleri dehşet oluyo zaten turgutu dövdüğü sahne müthiş ötesiydi

karadayı aşk dizisi değil ama dram dizisi aşk dizisi olsa izlemezdim ama bazen aşk sahnelerini abartıyolar ve bende bu duruma irrite oluyorum kenan ın aksiyon sahneleri dehşet oluyo zaten turgutu dövdüğü sahne müthiş ötesiydi

Kenan'in sert bakislari vardi dün cok süperdi...

Dün aksamin diger güzel ask repliklerinden alintilar;

Feridem, sevdam… Bırakma beni, aşkımızı bitirme...

Keşke başka bi hayatımız olsa, orda da sana tutulsam… Keşke başka bi hayatımız olsa, bana orda sevdalansan… Nefretini değil aşkını sunsan bana...

Seni seviyorum dediğimde sana, inan bana! Aşkından ölüyorum görmüyor musun?

Yalvarıyorum bırak beni… Kalbim ağrıyor… Aklımı aldın, kalbimi de paramparça etme!

Kalbinden geçip gelmiyor bu sözler. Ne kadar saldırsan da, öfkelensen de başaramayacaksın! Sana olan aşkımı bitiremeyeceksin!

Sevdam… Senin kokunu duymak, nefesini hissetmek şu dünyadaki en büyük saadet benim için

aynen öyle ya dünkü bölümde son 2 dakkasını izleyemedik zaten maşallah bi öpüşmeye başladılar bitmek bilmedi ama bölüm bitti şu sahnelerin iyice azalması lazım

diziyi feride için izleyenelr de azımsanmayacak kadar rolünün hakkını da veriyor zaten :)

dün akşam bölüm güzeldi mahir feride sahneleri süper bergüzar korel bu dizide kendini baya aştı kenan zaten herzmanki gibi muhteşem oynuyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy