Tebrikler.
Ne büyüksün be Kurtlar Vadisi! Emre bu arada irak tan pakistan dan gelen gencin kilimi bile sirbistan da bayilarak my izleyen müslüman katillerine degismem...
+1 +1 +1Ne büyüksün be Kurtlar Vadisi! Emre bu arada irak tan pakistan dan gelen gencin kilimi bile sirbistan da bayilarak my izleyen müslüman katillerine degismem...
böyle @ koymadan laf atmasak bir şey demek istiyorsan ya alıntıla ya ya mentionla![]()
ben de para ve güç için bizi satan araplara iyi gözle bakmıyorum birilerini istemiyorsak herkesin kötü yanı bulunur
ayrıca söz konusu izlenmekse ırak ta en çok izlenen dizi şu an mypakistanda sağlık bakanlığı ve bm beren i kadınalrı bilinçlendirmek için seçerek kimin izlendiğini gösterdi beren de kabul ederek büyüklüğünü gösterdi
![]()
ırakta en çok izlenen dizi my mioha yavaş gel
![]()
Ne büyüksün be Kurtlar Vadisi! Emre bu arada irak tan pakistan dan gelen gencin kilimi bile sirbistan da bayilarak my izleyen müslüman katillerine degismem...
böyle @ koymadan laf atmasak bir şey demek istiyorsan ya alıntıla ya ya mentionla![]()
ben de para ve güç için bizi satan araplara iyi gözle bakmıyorum birilerini istemiyorsak herkesin kötü yanı bulunur
ayrıca söz konusu izlenmekse ırak ta en çok izlenen dizi şu an mypakistanda sağlık bakanlığı ve bm beren i kadınalrı bilinçlendirmek için seçerek kimin izlendiğini gösterdi beren de kabul ederek büyüklüğünü gösterdi
![]()
aynı suçu işleyen herkes aynıdır bnm gözümde dini,ırkı farketmez :Neyin ne oldugunu herkes cok iyi biliyor. Öyle etiket metiketlede ugrasamam kimsede kusura bakmasin.
Bosna da 900 Bosnali Müslüman katlediliyor. Telsiz den komutan generale bildiriyor:"Komutanim bugün dr 900 Türk öldürdük"
Neyse anlayan anladi...MY izliyorlar diye Sirplari, Ruslari yere göge sigdiramayanlar düsünsün.
Ha arap milleti osmanli yi, Türk leri hic sirtindan vurmadimi vurdu! Ama ben Türküm ve ölene kadarda ne olursa olsun din kardesimi savunurum! Buda dünya daki 72.5 millet icinde en büyük farkim...