Yalan Dünya Yeni Sezonda Hangi Gün ve Saat'te Olur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarında 2 sezondur devam eden ve şu an en iki grupta da en çok izlenen komedi dizisi olan, Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya gelecek sene de ekranlarda olacak.

Peki sizce dizi hangi gün ve saat'te devam eder?

69503.jpg

Son düzenleme:
cumaya dönebilir rahat ab yi alır cumaları :) ama önce arka oskakalrın yeni sezxonda da 6 larda gitmesi gerek :) çarşamba-perşembe dlu salıya büyük ihtimal polisiye dizi gelecek pazartesi fetih olur yd ye cuma ya da haftasonu kalır

reytingleri düşük olduğu için p2 de devam edeceğini düşünüyorum

Hafta sonunu kimse beklemesin Xfactor Türkiye :oley: gelecektir oraya.Çarşamba olma olasılığı var diyorum.Gülse hep hafta içi takılır. G.A.G Avrupa Yakası Yalan Dünya :X hepside illa hafta içi yayınlandi:X

Eski gününe tekrar alınabilir yani Cuma'ya. Arka Sokaklar'da pazartesi gününe...

Eski gününe tekrar alınabilir yani Cuma'ya. Arka Sokaklar'da pazartesi gününe...
Arka Sokaklar bitsin artık ya. :( Kanal D`deki tek total dizisi. Kanal D A/B severdir. Tahammül etmez düşük A/B`ye.

100 % gelecek sene Arka Sokaklar bitmezse PT2`ye alınır. :)

Arka Sokaklar bitsin artık ya. :( Kanal D`deki tek total dizisi. Kanal D A/B severdir. Tahammül etmez düşük A/B`ye.

Unut onu Arka Sokaklar PT1 dizisi, PT2'ye alınmaz kolay kolay. Anca Akasya Durağı gibi iyice gözden çıkarılırsa o zaman birkaç haftalığına alınabilir...

Unut onu Arka Sokaklar PT1 dizisi, PT2'ye alınmaz kolay kolay. Anca Akasya Durağı gibi iyice gözden çıkarılırsa o zaman birkaç haftalığına alınabilir...
Ama bir zamanlar Binbir Gecenin ardından Salı PT2`de yayınlanıyordu. Aksine en uygun PT2 dizisi bence Arka Sokaklar. Nerde olsa izlenir. Hatta PT2`de A/B`de de yükselir. Malum PT2`lerin hepsi A/B dizileri.

Şu an totalde 6 reytinge kadar düştü. Böyle devam ederse PT2`ye alınabilir. En azından Cuma Kanal D A/B`yi zirvede kapatıyordu şu an Arka Sokaklar ile totali de kaybetti.

Arka Sokaklar'ın bende biteceğini sanmıyorum RevaN. Erler Film'in tüm dizileri biter bu dizi bitmez. Bitmesi gibi bir şey söz konusu olursa da Fox'a transfer olur. :F

Arka Sokaklar'ın bende biteceğini sanmıyorum RevaN. Erler Film'in tüm dizileri biter bu dizi bitmez. Bitmesi gibi bir şey söz konusu olursa da Fox'a transfer olur. :F
Bitmese PT2`de devam eder. Bu kadar yeni dizi varken Kanal D A/B`si 3 reytinge düşmüş diziyi PT1`de devam ettirmez.