İntikam'da Muhteşem Sezon Finali

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,446
Puanı
1,060
İntikam'da bölümlerin çekimi bitti.
Dizi 22.bölümde sezon finali yapacağı kesinleşti.
Dizinin sezon finali partisinde tüm ekip gönlünce eğlendi.

Dizide başından beri korkulan olmadı.
Sezon finali aslına uygun şekilde çekilecek.
Bunun kanıtı da Şahika karakterinin sezon finali çekimlerindeki havaalanındaki bu pozu.

Dizinin sezon finalindeki dövüş sahneleri,oyunlar ve sürpriz final sahnesi büyük bir merakla bekleniyor.

Kapışsın yine ab'de 1. Olur :d biz senin gibi yaz geldi düşücek diye bitsin demiyoruz. Bereni sonuna kadar ekranda görmek istiyoruz 😉

tabi canım öyledir o zaman niye ara versin diyon çünkü vadinin sezon finali 6 haziranda :D valla arada baya reyting farkı var intikam vadiyle yarışamıyo pana galiba sinema çekecek adamlar aksiyon yapmıyo 3 bölümdür ona rağmen rakipsiz bi şekilde zirvede bomba bişey yapsa nolur acaba ben vadi sezon finali yapsın derim çünkü yazın reytingler düşüyo vadinin çünkü erkekler havalar ısındıkça eve geç giriyo bu da vadiyi etkiliyo otomatikman :wink:

tabi canım öyledir o zaman niye ara versin diyon çünkü vadinin sezon finali 6 haziranda :D valla arada baya reyting farkı var intikam vadiyle yarışamıyo pana galiba sinema çekecek adamlar aksiyon yapmıyo 3 bölümdür ona rağmen rakipsiz bi şekilde zirvede bomba bişey yapsa nolur acaba ben vadi sezon finali yapsın derim çünkü yazın reytingler düşüyo vadinin çünkü erkekler havalar ısındıkça eve geç giriyo bu da vadiyi etkiliyo otomatikman :wink:

sanki nerde yaşıyoruz da bi erkekler dolaşıyor dışarda...karagülü gördün bu hafta büyük yükseliş kazandı. Yani yaz bahane değil, vadi izleyicileri( 5 r kişiler) diziyi bırakmış listeye baktığımızda :d

sanki nerde yaşıyoruz da bi erkekler dolaşıyor dışarda...karagülü gördün bu hafta büyük yükseliş kazandı. Yani yaz bahane değil, vadi izleyicileri( 5 r kişiler) diziyi bırakmış listeye baktığımızda :d

vadi her yıl mayıstan itibaren düşmeye başlar yeni sezonda görürüz bakalım o bırakanları :kiki: kadın dizilerinin düşmesi yazdan değil diziden kaynaklıdır mesela intikam 5-6 alıyo artık seneye işi çok zor işte güçte olan erkekler geç geliyolar bu normal kendimden biliyorum vadiye bile geçen hafta zor yetiştim ondan önce ki hafta 30 dk kaçırdım diğer dizileri zaten pek izleyemiyorum

Vay güzel sezon finali olacak. İntikam'ı ilk kez başından sonuna kadar soluksuz izlicem :D

Bencede çekecekler aga ama finalden sonra

FOX dışında sadece Kanal D'yi sevdiğim için Kanal D'nin hatırına İntikam'ın Sezon Finali'ne bakmaya çalışacağım.

vadi her yıl mayıstan itibaren düşmeye başlar yeni sezonda görürüz bakalım o bırakanları :kiki: kadın dizilerinin düşmesi yazdan değil diziden kaynaklıdır mesela intikam 5-6 alıyo artık seneye işi çok zor işte güçte olan erkekler geç geliyolar bu normal kendimden biliyorum vadiye bile geçen hafta zor yetiştim ondan önce ki hafta 30 dk kaçırdım diğer dizileri zaten pek izleyemiyorum

Tamam kesin öyledir kesin :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy