Tatar Ramazan Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Atv'nin kısa zamanda sevilen dizisi sezon finali yapıyor.

Başarılı oyuncu Bülent İnal'ın Tatar Ramazan'ı canlandırdığı dizi dün akşam 5. bölümüyle ekrana geldi.

Tatar Ramazan 4 bölüm daha yayınlandıktan sonra 9. bölümüyle sezonu kapatacak.

Sezon finali 21 Haziran Cuma akşamı Atv'de olacak.

Eylül ayında yeni sezona başlayacak olan dizinin kadrosuna yeni takviyeler yapılacak.

mSDcp1SHpf1UcScCsY3DY4et.jpg

Çok erken ama yinede iyi karar olmuş yazın eriyip giderdi oranlarıda iyi şu anda, mantıklı karar olmuş :):)

Süreyya'nın öleceği ve yeni kadın oyuncu geleceği söyleniyor. :)
Bakalım daha neler olacak..

banada erken gibi geldi biraz daha geç girerler diye bekliyodum yeni sezona daha iyi takviyelerle girerlerse bomba gibi olacaktır dizi

Yazında yayınlanmaya devam ederdi diye düşünüyordum.

süreyya ölür iyi bi kadın oyuncu gelirse var ya bu diziyi seneye kimse tutamaz yeni sezonun en iddalı dizisi olacak büyük ihtimal p1 de olacak yeni sezonda tuttu zaten

Doğru bir zamanda sezon finali yapıyorlar. Gelecek sene yeni takviyelerle ve yaz tekrarlarının da etkisiyle PT1'de başarılı olabilir. :)

Doğru bir tarihte sezona ara veriyor. Yeni Sezon'da günü ve saati değişecektir bence :)

O anlamda demedim aga malum ATV satıldı yeni sezonda yeni yönetim başa gelecek yeni bir grup sözleşmeyi yenilerler mi? Onu diyorum.

eder aga etmezse yeni bi kanala geçer şu show bi düzelseydi vadide oraya geçerdi belki ama imkansız :(

eder aga etmezse yeni bi kanala geçer şu show bi düzelseydi vadide oraya geçerdi belki ama imkansız :(
Vadiyi ben ATV'den de takip ediyorum. Ama Show TV'deyken bir başkaydı sanki Show TV'ye yakışıyordu dizi neyse hayırlısı artık umarım Show TV'nin durumu düzelir de oraya geçer....

Youtube'de dün akşam ki bölümü değilde ondan önceki bölümü 200k olmuş şaşirdim.Ben 3.bölümde birakmiştim😕 Dizide en beğendiğim şey çekimdi.Hikaye olarak pek bişey göremedim.Birde pt1 etkisini görseydik:X