Türkçe'yi ''Kurtlar Vadisi İzleyerek'' Öğrendik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
11.Türkçe olimpiyatları için ülkemize gelen 140 ülkeden 12 bin öğrenci evrensel barışa doğru sloganıyla yarışacaklar.55 ilde yapılacak olan Türkçe olimpiyatlarına bu yılda çok büyük bi ilginin olduğu görülmekte.

Öğrenciler okulda öğrendikleri Türkçe'yi televizyonda Türk dizilerini izleyerek geliştirdiklerini belirtiyorlar.

Öğrenciler Türk dizi ve filmlerinden Türkçe'lerini geliştirdiklerini söylemeleri üzerine muhabirin hangi diziden öğrendiniz sorularına öğrenciler ''Kurtlar Vadisi'' cevabını verdiler.Dünya üzerinde en çok izlenen Türk dizisi olan Kurtlar Vadisi başarısını her an her yerde göstermeye devam ediyor.Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olmaya da gerçekleri anlatarak devam edecektir.

Haberin Videosu;

"Türkçeyi Kurtlar Vadisini izlerken merak ettik" - Haber - Haberler - Son Dakika | Yazete.com http://cdn.yazete.com/store/img/vadi-1288698-444x228.jpg

bir pakistanlı bir ıraklı demiş ben de hepsi aynı şeyi demiş sanıp izledim :) neyse cemaat organizasyonunda my,aşkımemnu,ezel demelerini beklemiyorum zaten :)
organizasyona lafım yok çok iyi bir şey yapıyorlar umarım uzun süre devam eder :)

Yazate'de yayinlanan bir haberde baska birsey beklenmesi zaten dogru olmazdi :)

vadi fark-ı güzelmiş helal olsun çocuğa

Yazate'de yayinlanan bir haberde baska birsey beklenmesi zaten dogru olmazdi :)

aga bende senden böyle bi yorum beklemezdim açıkçası orası kurtlar vadisi sitesi tabi orda olacak adamlar kendi çekip koymamışlar ki habertürk kanalından almışlar :)

- - - Ekleme - - -

bir pakistanlı bir ıraklı demiş ben de hepsi aynı şeyi demiş sanıp izledim :) neyse cemaat organizasyonunda my,aşkımemnu,ezel demelerini beklemiyorum zaten :)
organizasyona lafım yok çok iyi bir şey yapıyorlar umarım uzun süre devam eder :)

pakistanın nüfusu 175 milyon
ırakın nüfusu 33 milyon

toplamı 200 milyondan fazla biz boşuna dünya da en çok izlenen türk dizisi demiyoruz :wink:

aga bende senden böyle bi yorum beklemezdim açıkçası orası kurtlar vadisi sitesi tabi orda olacak adamlar kendi çekip koymamışlar ki habertürk kanalından almışlar :)

Ne dedim ki? Yazete'de yayinlanirsa tabi ki Kurtlar Vadisi icin iyi bir haber olacak dedim. Bu Kurtlar Vadisi'nin gücünü hafifletmez 😉

Ne dedim ki? Yazete'de yayinlanirsa tabi ki Kurtlar Vadisi icin iyi bir haber olacak dedim. Bu Kurtlar Vadisi'nin gücünü hafifletmez 😉

aga o site onun için var zaten tüm vadi haberlerini yayınlamak için :D haberin aslı habertürk tv deymiş videoya bakarsan :D

Bende gidecektim aslında olimpiyatlara ama gitmedim. :)

Bu başarıyı diğer Türk dizilerinde de görmek dileğiyle :)

Normal ki bizim dizilerimizi izleyerek Türkçeden tüyolar alabilir.

Iyi iyi tamam :D Büyük basari!!!! :D :F
B
baştan dicektin böyle yoksa çok ugraşirdn :F:F

---ekleme----

Neyse.Orginazasyon iyi konuşanlar harbiden güzel konusuyor.Ama dizi izlenerek dil ögrenilmez.Sadece hafif katkı sağlanmiştir o kadar.Dilin güncelleiğini koruması için.

- - - Ekleme - - -

pakistanın nüfusu 175 milyon
ırakın nüfusu 33 milyon

toplamı 200 milyondan fazla biz boşuna dünya da en çok izlenen türk dizisi demiyoruz :wink:

şekilden de anlaşılacağı üzere pakistasn ın kralı belli yazete ve cemamat haberi beni alakadar etmez ben reyting tablolarına bakarım :D daha da yorum yazmam buna
802316_aralik.jpg

tmm işine gelmiyo anladım cemaat haberi nasıl oluyo yav oha diyorum artık habertürk kanalı cemaatin mi :kiki: :kiki:

Habertürk nasıl olup da kesmemiş o kısımları hayret..

aga neden bence biliyon mu vadinin reytinginden herkes bi şeyler koparmaya çalışıyo onlarında amacı bu yoksa habertürkün ne olduğunu biliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919