Kurtlar Vadisi Pusu 193. Bölüm Yorumları

öyle oldu ama ben en çok şeyi merak ediyorum iyi yöneten bi yönetmen varken neden bu çapsızla anlaştı bu adamlar anlamadım ya adam elazığlıda değil bu ne torpili anlamadım ya

Para için. Ya ne olacak? Ucuza bi yönetmen bulunca kaptılar tabi. Pana Film'in paraya düşkünlüğünü hepimiz biliriz zaten. Çok az kazanıyolar ya normalde. Biraz fazla kazanmak istediler bu sezon.

öyle oldu ama ben en çok şeyi merak ediyorum iyi yöneten bi yönetmen varken neden bu çapsızla anlaştı bu adamlar anlamadım ya adam elazığlıda değil bu ne torpili anlamadım ya
Ben bile daha iyi çekerim tecrübem dahi yokken

- - - Ekleme - - -

Para için. Ya ne olacak? Ucuza bi yönetmen bulunca kaptılar tabi. Pana Film'in paraya düşkünlüğünü hepimiz biliriz zaten. Çok az kazanıyolar ya normalde. Biraz fazla kazanmak istediler bu sezon.
Bence aga diziye gizem şart tapınakçılar bile kuklaya döndü

Bence geçen seneki final gibi olacak leyla vurulacak bölüm bitecek

- - - Ekleme - - -

Kesinlikle bence revizyon olmalı dizide sence ekip değişmeli

tabiki değişmeli Yönetmen
Serdar Akar
Kurgu Kemalettin Osmanlı
Görüntü Yönetmeni Selahattin Sancaklı olursa
isterse senaryo sıfır olsun buadamlar diziyi uçurur ama nerdeee....

kazandıklarını fazlasıyla alıyolar zaten maliyeti iyice düşürdüler artık son sezon bizi düşünüp maliyeti yükseltsinler yeter artık

tabiki değişmeli Yönetmen
Serdar Akar
Kurgu Kemalettin Osmanlı
Görüntü Yönetmeni Selahattin Sancaklı olursa
isterse senaryo sıfır olsun buadamlar diziyi uçurur ama nerdeee....

Senaryo güzel olmayınca Onur Tan hemen parlayıveriyo ve bölüm neredeyse çekilmez oluyor. Bir an önce bitsin de gidek havasındaydım izlerken.

agalar biraz vadi ruhunu yaşayın yav işiniz gücünüz olumsuzluk yönetmene laf atmak falan filan lan neyi var bölümün her an silah mı patlamasını bekliyosunuz ben cahitin sahnelerini acayip beğendim bu bölüm şurup ve kara sahneleri süperdi onun dışında poyrazın her sahnesi süper zaten üstüne ilk 15 ve son 20 dk nın müthişliği eklenince ortaya güzel bi bölüm çıkıyo bakın bende biliyorum bölümlerin gittikçe düşmeye başladığını ama bu normal ekip yoruldu yaz geldi zaten sezon bitti ne kaldı şunun şurasında 2 bölüm kalmış sezon finaline onur tan çok iyi yönetmen değil ama iyi denilebilir adam senaryoyu mu değiştirecek ne yapmasını bekliyosunuz adama senaryoyu veriyolar çekiyo hee bence de kesinlikle vadiye daha iyi yönetmen gelmeli ama herşeyi bu adamın üstüne yıkmak saçmalıktır
recep ve kvp bırakın artık şu sürekli olumsuz ve karamsar yorumları kvp aga sorsam sana bölümü doğru düzgün izlemediğine eminim diyebilirim kafadan zaten güzel değil beğenmedim demeye şartlamışsın kendini bırakın bu işleri vadi dimdik ayakta kredisi sonsuzdur

kazandıklarını fazlasıyla alıyolar zaten maliyeti iyice düşürdüler artık son sezon bizi düşünüp maliyeti yükseltsinler yeter artık

İnşallah Pana akıllanır yeni sezonda. Bu sezonki gibi yarım yamalak değil de adam akıllı bütün sezonu güzel yapar.

Tapınak olayında haklıydın

Söylemiştim aga kipse o sahneden zevk almadı beğendim diyenler kendini kandırır tamam bende istiyordum güzel olmasını ama malesef olmadı burda tek suç onurun değildi senaristlerde yaşlandı artık o büyük üstad maske takmaması dublajcı bulamamaları vede mekanın küçüklüğü neyse daha fazla moralimi bozmim biz burda kçmızıda yırtsak onlar bildiğinden şaşmicak bizde burda birbirimizi yeriz anca

tapınak sahneleri kelimenin tam anlamıyla fiyasko oldu eskisiyle karşılaştırınca çok çok kötü ya özeti izlerken yine farkettim berbat olmuş neyse ki 10 dk lık kısa bi şekilde atlattık bi daha da olmaz zaten yeni sezonda eskisi gibi olacaktır

agalar biraz vadi ruhunu yaşayın yav işiniz gücünüz olumsuzluk yönetmene laf atmak falan filan lan neyi var bölümün her an silah mı patlamasını bekliyosunuz ben cahitin sahnelerini acayip beğendim bu bölüm şurup ve kara sahneleri süperdi onun dışında poyrazın her sahnesi süper zaten üstüne ilk 15 ve son 20 dk nın müthişliği eklenince ortaya güzel bi bölüm çıkıyo bakın bende biliyorum bölümlerin gittikçe düşmeye başladığını ama bu normal ekip yoruldu yaz geldi zaten sezon bitti ne kaldı şunun şurasında 2 bölüm kalmış sezon finaline onur tan çok iyi yönetmen değil ama iyi denilebilir adam senaryoyu mu değiştirecek ne yapmasını bekliyosunuz adama senaryoyu veriyolar çekiyo hee bence de kesinlikle vadiye daha iyi yönetmen gelmeli ama herşeyi bu adamın üstüne yıkmak saçmalıktır
recep ve kvp bırakın artık şu sürekli olumsuz ve karamsar yorumları kvp aga sorsam sana bölümü doğru düzgün izlemediğine eminim diyebilirim kafadan zaten güzel değil beğenmedim demeye şartlamışsın kendini bırakın bu işleri vadi dimdik ayakta kredisi sonsuzdur

iyi öyleyse aga beğenmediğin bölümü söyle sana göre zaten hep ilk 15 ve son 15 güzel zaten artık onuda yapmasalar utansınlar biz sadece onuru değil yapım ekibinide eleştiriyoruz senaristlerde artık eskisi gibi değil ama sözlerimin arkasındayım sende kendini kandırma bence eski heyecan yok

onu bunu bilmem kemalettin osmanlı selahattin sancaklı ve serdar akar gelirse bizi feriştahı durduramaz onalr gelsin başka hiçbişey istemiyorum tabi bi de en önemlisi soner yalçın :( o adam vadinin 1 numarasıydı o olsa var ya off off off

Bölüm başındaki cahitin havaya uçuşunu beğendim polat ve poyrazın birbirlerine karşı üstünlük kurmasını onuda beğendim leylanın ömer babalara bişey çaktırmaması o da iyiydi cahit ve ve o kadın berbattı kristof polatın düşmanı olacak sandım ama oda boş çıktı akifin remzi beyi kameradan izlemesi oda iyiydi son sahnede polat ve poyrazın bakışmalarıda fena değildi ama akıcılık yoktu aksiyon yoktu sence iyi izlemişmiyim

agalar biraz vad iruhunu yaşayın yav işiniz gücünüz olumsuzluk yönetmene laf atmak falan filan lan neyi var bölümün her an silah mı patlamasını bekliyosunuz ben cahitin sahnelerini acayip beğendim bu bölüm şurup ve kara sahneleri süperdi onun dışında poyrazın her sahnesi süper zaten üstüne ilk 15 ve son 20 dk nın müthişliği eklenince ortaya güzel bi bölüm çıkıyo bakın bende biliyorum bölümlerin gittikçe düşmeye başladığını ama bu normal ekip yoruldu yaz geldi zaten sezon bitti ne kaldı şunun şurasında 2 bölüm kalmış sezon finaline onur tan çok iyi yönetmen değil ama iyi denilebilir adam senaryoyu mu değiştirecek ne yapmasını bekliyosunuz adama senaryoyu veriyolar çekiyo hee bence de kesinlikle vadiye daha iyi yönetmen gelmeli ama herşeyi bu adamın üstüne yıkmak saçmalıktır
Onur Tan Kurtlar Vadisi ruhu mu bıraktı? Adam Arka Sokaklar çekiyo sanıyo herhalde.
Yahu burada silahtan bahseden mi var? Yemişim silahını. Burada hherkes HEYECAN istiyor. KALİTE istiyor.
Kalite tatamiyle yerlerde şu anda dizimizde. Bir zamanların en kaliteli dizisi olan Kurtlar Vadisi şu anda en kalitesizler arasında. Senaryodaki heyecansızılıklarda hemen ortaya çıkıveriyo kalitesizlik, özensizlik.

Ekip yoruldu. Maşallah 2 bölüm daha sıkamıyolar dişlerini. Hiç bir dizi yorulmaz, bşizimkiler yorulurr. Bizimkliler çok kalitel ibi iş yapıyo ya. Normal tabi.

Heyet'in sırları ortaya çıktığ ıan bu sezonki heyecan bitti. 177. Bölüm sondu. 178.'den sonra tek tük güzle bölüm geldi. Ve biz sürekli Onur Tan'ın amatörlüğünü izledik. Sustum sustum. Yeter. Bu adamdan KVP'ye bi b*k olmaz. Her şeyin bu adama yıkmıyoruz. Suçun çoğunluğu Onur Tan'da ve PANA Film'de. Para için seyirciyi takmayan bir yapım şirketi. Maşallah. Çok iyiler ya.

iyi öyleyse aga beğenmediğin bölümü söyle sana göre zaten hep ilk 15 ve son 15 güzel zaten artık onuda yapmasalar utansınlar biz sadece onuru değil yapım ekibinide eleştiriyoruz senaristlerde artık eskisi gibi değil ama sözlerimin arkasındayım sende kendini kandırma bence eski heyecan yok

eski heycan yok aga orası kesin bu sabah pusunun 56.bölümünü izledim ağzım tekrar açık kaldı yav müthiş ötesi yemin ediyorum herşeyi süper

- - - Ekleme - - -

Bölüm başındaki cahitin havaya uçuşunu beğendim polat ve poyrazın birbirlerine karşı üstünlük kurmasını onuda beğendim leylanın ömer babalara bişey çaktırmaması o da iyiydi cahit ve ve o kadın berbattı kristof polatın düşmanı olacak sandım ama oda boş çıktı akifin remzi beyi kameradan izlemesi oda iyiydi son sahnede polat ve poyrazın bakışmalarıda fena değildi ama akıcılık yoktu aksiyon yoktu sence iyi izlemişmiyim
iyi izlemişsin aga :kiki: güzeldi işte yav idare eder

Hatırlarsanız 170.bölümde hiç aksiyon yoktu ama polatın çaresizliği beni benden almıştı yani gizem şart bu diziye yoksa çekilmez oluyor bu bölüm gibi saate baktım resmen

eski heycan yok aga orası kesin bu sabah pusunun 56.bölümünü izledim ağzım tekrar açık kaldı yav müthiş ötesi yemin ediyorum herşeyi süper

- - - Ekleme - - -

iyi izlemişsin aga :kiki: güzeldi işte yav idare eder

ya bak kendi söylediklerin bile birbirini tutmuyo yönetmenin farkını görüyosun işte izlerken ama şimdi nasıl sen bu olayı anlamıyosun işte