İstanbul'un Kızları Hangi Kanalda?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,339
Puanı
1,060

Ekli dosyayı görüntüle aoi39.tinypic.com_2zss8eo.jpg

Gani Müjde'nin ocak ayında İstanbul'da düzenlenen özel bir toplantida yeni dizisi "İstanbul'un Kızlari" dizisi için 2 kanal ile kontak halinde oldugunu duyurmuştu.Ve yeni dizinin kanali belli oldu.

gcOEyS0urYSPaaUooEMjyHAy.jpg

İstanbul'un Kızlari Hangi Kanalda?

Yapımcılığını Süreç filmin yaptiği yönetmenliği Sadullah Celen'in üstlendiği "Anadoludan İstanbul'a üniversite okumak için gelen 3 genç kızın maceralarinin" anlatilacaği dizi çok yakında
atv ekranlarinda seyircisiyle buluşacak.

Ekli dosyalar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hayırlı olsun.Başroller çok önemli.İNŞALLAH başrollerden biri Melike Güner olur artık güzel bir dizide oynasın yav :D Melike olursa %75 izlerim :D

Konusu biraz klişe geldi bana.. Klişeden öte gani karakterleri çok abartılaştırıyor.. Ve sürekli aynı güldürmeceler üzerinden işi götürüyor. Açıkçası hayat bilgisinden sonra bendeki çizgisini düşürdü. Yine de belli olmaz.
Hayat Bilgisin'den sonra Tükenmez Kalem ekibinde bir kaç senarist değişikliği oldu diye biliyorum.

Süreç Film her sene birçok dizi yapıyor, çoğu başarılı olamıyor.

2-3 iş yapıp onlara yoğunlaşsalar daha iyi olacak, bu proje de ya tutarsa diye hazırlanıyordur muhtemelen.

Çok önceden ATV denmişti diye hatırlıyorum.

SHow ve atv ile görüşülüyormuş diyeydi.

Süreç Film her sene birçok dizi yapıyor, çoğu başarılı olamıyor.

2-3 iş yapıp onlara yoğunlaşsalar daha iyi olacak, bu proje de ya tutarsa diye hazırlanıyordur muhtemelen.

Pucca'da bu dizide senaristlik yapıcakmiş eğer Pucca kitabindaki çizgisini burda da korursa güzel gençlik dizisi olur ama işin ucunda süreç film var 😕 Ne kadar cesur oldurabilir?

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy