RTÜK'ten Şanslı Masa'ya rekor ceza!

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
şanslı masa programında teyzesinin fazla kilosu için

‘’göbeğin dubleks evi gibi ‘’

diyen yeğenin sözleri r
tük tarafından affedilmedi 400 bin liralık gibi rekor bir ceza getirdi kanal d ye
858_8c689.jpg

Son düzenleme:
bu 400Bin'lik ceza yarışmadakı açık ama kaliteli esprileri yok edecektir.

Bunda cezalık bir şey söz konusu bile değil. RTÜK yine ne yapacağını şaşırmış olmalı...

Haberin içeriği biraz daha genişletilseydi keşke:( Bu kadar az olunca yanliş yorumlar gelmiş(bence).Kadın hüngür hüngür ağlamiş.Az bile vermiş.RTUK'ü ilk defa haklı buldum.
Haberin içeriği;
Milliyet - Göbeğin dubleks ev gibi
Haberin videosu;
Bu sözlere rekor ceza geldi! - Dizi, fragman, Son bölüm, Yeni bölüm, Muhteşem Yüzyıl Nevidyo.com'da

Kadina nasil eziyet etmisler :D cezayi simdi hakli buldum ama 400 bin TL yinede cok :D

ohannes ne alaka ya akrabasına da mı takılamıcak milllet :F

Cok gereksiz bir ceza olmus kanimca..

bu 400Bin'lik ceza yarışmadakı açık ama kaliteli esprileri yok edecektir.

Rtük şaşırdı gene...

Bunda cezalık bir şey söz konusu bile değil. RTÜK yine ne yapacağını şaşırmış olmalı...

Cok fazla abartilmis ceza bence..

Cezayı da bayaa bir fazla vermişler

Çok saçma bir ceza olmuş. :)

Çok büyük bir ceza olmuş. Cezalık bir söz değil bence de. :)

Bu tarz yorumlar yapılmasa daha iyi ama 400 bin lira gerçekten çok.

Çok fazla bir ceza olmuş bence de.
Açıklama yapma gereksimi duydum içinizde bu bölümü izleyen var mı?
Ben izlemiştim ve bu bölümden sonra bir daha bu programı izlememe kararı aldım. RTÜK'ün verdiği cezayı sonuna kadar hakediyor.

Bu sözlere rekor ceza geldi! - Dizi, fragman, Son bölüm, Yeni bölüm, Muhteşem Yüzyıl Nevidyo.com'da

Videoyu bir izleyin lütfen dalga geçilen hususta zavallı kadının pisikolojik rahatsızlığı ve takıntısı olduğu aşikar. Bunlar kim ki sırf reyting uğruna bir insanın göz yaşını kullanabiliyorlar yazıklar olsun iyi ki de yayından kalktı iyi ki de RTÜK ceza verdi. Hem Kanal D'yi hemde RTÜK'ü tebrik ediyorum.

Açıklama yapma gereksimi duydum içinizde bu bölümü izleyen var mı?
Ben izlemiştim ve bu bölümden sonra bir daha bu programı izlememe kararı aldım. RTÜK'ün verdiği cezayı sonuna kadar hakediyor.

Videoyu bir izleyin lütfen dalga geçilen hususta zavallı kadının pisikolojik rahatsızlığı ve takıntısı olduğu aşikar. Bunlar kim ki sırf reyting uğruna bir insanın göz yaşını kullanabiliyorlar yazıklar olsun iyi ki de yayından kalktı iyi ki de RTÜK ceza verdi. Hem Kanal D'yi hemde RTÜK'ü tebrik ediyorum.

Kanal D'yi niye tebrik ettin ki?

- - - Ekleme - - -

Kadina nasil eziyet etmisler :D cezayi simdi hakli buldum ama 400 bin TL yinede cok :D

Yazık kadına sarişin kadın teyzenin üstüne gittikçe teyzeside koltugun kenarina kaçiyor:( Orda çok üzüldüm😕 Sarişin ondan nasıl küçük anlamadım:Confused: Teyze'de lafı yapiştirmiş ama "ben senin teyzenim ama senle beni gören arkadaş sanıyor :F:F"