Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Bu sezonun en iyi şekilde ilerleyen kanalı şüphesiz FOX bence![]()
Devamı nerede Yasin?ATV:
- Kanal Kurtlar Vadisi Pusu yu transfer ederek Persembelere resmen Ambargo koydu! Dizi bu sezonun en fazla izlenen yapimi oldu, bir hafta bile TOTAL de zirveyi kimseye vermedi. Böylece en fazla izlenen Dizi ATV nin oldu.
- ATV de yeni baslayan Dizilerden Karadayi ve Benim icin üzülme cok basarili bir sezon gecirdiler. Karadayi bu sezon baslayan diziler arasinda en büyük basariya imza atarken Pazartesi günleri kki grubtada zirvede yer almayi basardi, Dizi ayni zamanda son birkac haftada AB de de MY yi gecerek AB nin en fazla izlenen Dizisi olmayi basardi.
Benim Icin Üzülme Total de son iki sezonun kirali ÖBGZK yi tahtindan indirdi. AB de ise Total deki basarisini gösteremesede ATV yi ayakta tutacak oranlari aldi.
- Yeni baslayan Dizilerden Huzur Sokagi Sezona cok iyi baslamasina ragmen sonradan düsüs yasadi ve zirve yarisindan cok uzaklasti. Birkac hafta önce baslayan Tatar Ramazan aldigi oranlarla ilerisi icin umut vaad ediyor. Gecen sezonun basarili komedilerinden Alemin Kirali bu sezon ekrana erken veda etti.
- ATV nin efsane yarismasi Kim milyoner olmak ister AB de firtina gibi esti, Güven Bana ise bekleneni veremedi.
- Türkiye Kupasi maclari ise ATV nin cagre bulamadigi Carsamba ya ilac gibi geldi...
Kanal D:
Kanal D son 2-3 sezondaki gibi firtinalar estiremesede yine cok izlenerek basarili oldu. Yeni ölcüm sirketleri SBT ve TNS bu kanala pek yaramadi.
- Yeni Dizilerden Intikam Beren Saat in bundan önceki dizileri kadar basarili olamasada yine Kanal D nin en fazla izlenen yapimlarindan oldu, son iki haftadir AB de persembe günlerini zirvede bitiren dizi 2. sezon icin umut verdi.
Fahriye Evcen in büyük umutlarla baslayan Dizisi Veda Persembe günlerinde tutunamadi ve erken Veda etti.
Aslinda basarili bir giris yapan ve Sosyal Medya da cok konusulan Kayip Sehir kanal politikasi sayesinde cok kolay bir sekilde harcandi. Son iki sezonun efsanesi Öyle bir gecer zaman ki yakladik yüzde 150 lik bir düsü yasayarak iii grubtada zirveyi rakipleriyle paylasmaya basladi. Ben bilmem esim bilir le hafta sonlari Acun a güclü bir rakip cikaran Kanal D bu basarisini uzun sürdüremedi ve yazin yaklasmasi ile büyük bir düsüs yasadi. Arka Sokaklar ise tarih yazmaya devam ediyor Total de bu sezon uzun süre Kanal D nin en fazla izlenen dizisi olmayi basardi...
Devami sonra![]()