'Sakarya Fırat' Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
41,532
Puanı
1,060
9aS9hsft8pYc5EVL8m87DpOS.jpg

4 sezondur TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve baş rolünde Tayanç Ayaydın'ın rol aldığı dizinin final tarihi belli oldu.

'Osman Kanat' ve Poyraz Timi olarak dizi icabı Şırnak'ta görev alan, ama çekimlerinin Isparta'da yapıldığı dizinin final tarihi, 'Osman Kanat'ın annesini canlandıran usta oyuncu Zerrin Sümer tarafından sosyal medya platformu Twitter'da duyruldu.

Sümer, dizinin 12 Haziran 2013 Çarsamba akşamı 151. bölümüyle ekranlara veda edeceğini yazdı.

Tamamen bitiyor demek.Ben sezon finali sanarak girdim içeri.Neyse yapımda emeği geçen tüm ekibe teşekkürler.İzleseydim eminim sevebileceğim bir diziydi ama şartlar müsaade etmedi.

umarım izleyenleri memnun eden bir final olur :D
seneye çarşambaya kg yok sf yok erkek izleyicci için kaliteli bir iş gelirse en kötü 8 alır :D

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık, başta Özgül Kavruk olmak üzere oyuncuları diğer projelerde görme dileğiyle :)

Arada sırada izlediğim bir diziydi. Dizideki özellikle Tayanç Ayaydın ve Ertan Saban iyi dizilerde rol alır. Hayırlı olsun. Osman Sınav işi böylece bitmiş oldu. Osman Sınav'ın artık yeni bir dizi çekme vakti geldi. Gelecek sezonlarda göreceğiz zaten. Genelde çok başarılı işlere imza atıyor zaten kendisi. :)

Hiç izlemedim ama iyi bir dizi olduğu kesindir işin içinde Osman Sınav var çünkü.

mynin sezon finali ve kgnin finaliyle çakısıyor!

Evet bunu biliyorduk saten. Ilk Poyraz timi komple sehit oldu. Bu hafta Halis bacagini kaybediyor, Hamza Sehit oluyor, Durali Bascavus Kalp krizi geciriyor! Final de de büyük ihtimalle Osman Kanat Sehit olacak ve Dizi bitecek...

Evet bunu biliyorduk saten. Ilk Poyraz timi komple sehit oldu. Bu hafta Halis bacagini kaybediyor, Hamza Sehit oluyor, Durali Bascavus Kalp krizi geciriyor! Final de de büyük ihtimalle Osman Kanat Sehit olacak ve Dizi bitecek...

Eger böyle olursa tüm 150 bölüm bosa izlemis olacagim..

dizi devam ederdi ama terör olayları inşallah kalıcı olarak son bulur bu yüzden dizide misyonunu doldurucak bu şekilde

müthiş bir dizi müthiş bir kalite ve osman sınav klasiği
bu dizi hakkında çok konuşulur ama diyecek bişey yok 4.sezon izlemeye başladım ve tek kelimeyle hayran kaldım yeri geliyo kahkaha attırıyo yeri geliyo ağlatıyo geçen bölüm nerdeyse ağlıyodum müthiş bir dizi finalde kesin ağlatır bu dizi zaten fragmanda final olacağı belliydi halisin bacak gidiyo hamza şehit oluyo durali kalp krizi geçiriyo vs. vs. vs. herşeyiyle 4 4 lük mükemmel bir diziydi inşallah finalde osman şehit olmaz osman sınav gibi bi adamın sadece eli öpülür helal olsun böyle bir dizi yaptığı için...

- - - Ekleme - - -

adını efsaneler arasına çoktan yazdırdı...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy