FF xemrexxx

Kendisi beni sözlük işine bulaştirmiş.Benden de atak geçikmesin ve onun sözlüğünü hortayım:X

Tam bi tarih hastası.Yanliş yy.da dünyaya gelmiş:( MY ekibi elinden kaçirdi tarihi bir dizi çekilecekse tarih danişmanı olarak "işaret" parmağiyla gösterilecek kişidir:X

1 yıl sonra geçti aradan ama hala çok sevdiğim ve saydığım üyelerden.. Best Meryem Uzerli lover :)

1 yıl geçti aradan ama hala sevmiyorum hala gıcık oluyorum 😛 :F kvpcilerden bile daha beter dizi fanı olabiliyo :F

Çok sevdiğim bir üye keşke Hürremi bıraksa doğru yolu bulsa. :) (MAHİDEVRAN)

forumda en sevdiğim kişilerden biri :) kafasına göre takılan bir senaristtir ayrıca :F

neyse hazır açılmış yazayım bari çok sevilen,yakışıklı:F,kitap okumayı seven :F,boş zamanlarında golf oynayan bir üye :F

Beni sözlükte ifşa eden adam, en çok yorumlaştiğim anlaştiğim insan, tarihi dizi izlemeyi aşiri seven insan:X "Golf oynadiğini" düşünmüyorum :F:F

Acayip espritüel bir forumcu.:)

Acayip dalga yorumları olan.Ciddi olduğu anları yok ama en sevdiğim yönü ciddi olmaması.:d

Forumun en samimi insanlarından biri. Ayrıca pompy'nin her konuda etiketlemesine katlanan nadir insanlardan. :D

Çok eğlenceli bir üye. Foruma gerek mesajları, gerek açtığı konular olsun epey bir emek veriyor. Pompy'den çok çekiyor ama. :( Sevdiğim bir panpam. Umarım uzun yıllar forumda takılmayı sürdürür. Onsuz bir forum eksik olur gibi. :F

Konuyu kitletmeye ne ka meraklısınız :T: Hem yeni konu bu perwolle yıkandı :F

@xemrexxx hiç forum gördümü o anları.(b)

Ama olma zaten böyle daha iyi.:D
2012 haziran ayına doğru gidebilirsin :F @Prncss.. uzun bir aradan sonra geri gelmişti ve olaylar olaylar :D
bir de 2012 nisan-mayıs xemre vs. vadiciler 20 sayfalık konular :F oradan sonra ciddiyet yok zaten

Çok eğlenceli bir üye. Foruma gerek mesajları, gerek açtığı konular olsun epey bir emek veriyor. Pompy'den çok çekiyor ama. :( Sevdiğim bir panpam. Umarım uzun yıllar forumda takılmayı sürdürür. Onsuz bir forum eksik olur gibi. :F
vasfiye teyze 1 pompy 2 ya da tam tersi :F