Galatasaray'ın Yengesi "Yolanthe Cabau" Bugün Ne Giysem?'de!

Sıralamada Özge Ulusoy'un sor sırada yer alması üzücü bence İvana Sert varken. :GDG:

Hadi senin içinde resimler atalım sayfaya. :F

R55rHrTjHD0I2ncsmDcH6BgR.jpg

jpth07VoP43jJoBUeiFHum01.jpg

NgdeFJgOL7pdlfM9TACIBsI3.jpg

k4AC6s0LtZf7BGUm3BeFCOSN.jpg
Fikrim değişmedi Survivor'ı izledim pek beğenmiyorum ben bu kadını. :D

Yolanthe olsa nolcak geri planda kalacak Sinan olduktan sonra Kainat güzeli gelse izletemez :(

Yolanthe'de almaz ama Sİnan ondan daha çok yer alır Hattta Sinan'a star muamelesi yapılacak :bağır:
Sinan Akçıl ara sıra şarkı söylemeye gelecek yarışmacılar hazırlanırken vs. gibi. Ama Yolanthe Cabau juri üyesi olacak ve her yarışmacı için kendi yorumunu dile getirecek. :)

Sinan Akçıl yerine bende Murat Boz veya Mustafa Ceceli'nin gelmesini isterdim. Onları geçtim Emre Kaya'nın gelmesine bile razıyım. :5:

Ülkemize gelen her yabancıyı böyle göklere çıkarmak zorunda mıyız?
Programı beğenirim ama bu neden? :)

Olabilir ama bu bayanın adını son günlerde çok fazla duyuyorum, iyi bir reklam kuşatması var sanırım. :)
Bu arada adım Hande. :)
Çok memnun oldum Hande, benim adımda Esra. :)

Yolanthe Cabau çok fazla programda yer aldı. Sadece Yolanthe değil Türkiye'ye gelen her yabancı uyruklu kadın tüm programların konuğu oluyor. Bunun nedenini maalesef bende anlayamıyorum. Ya o kadınların güzelliğinden prim yapmaya çalışıyorlar ya da kadınlar kendi reklamlarını da yapmak için tüm programlara katılıyor...