Galatasaray'ın Yengesi "Yolanthe Cabau" Bugün Ne Giysem?'de!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060

BUGÜN NE GİYSEM ?

AYIN GALASI

PAZARTESİ 20.00 | canlı
Show TV'de!

Show TV İç Yapımlar ekibi tarafından hazırlanan ve 100.000 TL Büyük Ödül'lü "Türkiye'nin En İyi Moda Programı"
'Bugün Ne Giysem?' yarışmasına geçtiğimiz günlerde şampiyon olan Galatasaray'ın yengesi "Yolanthe Cabau" katılıyor!

25.000 TL ödüllü ayın galası için canlı yayına çıkacak olan "Yolanthe Cabau" görkemli gece de juri koltuğuna oturarak ayın galasına kalan 8 finaliste yorumlarıyla eşlik edecek!

Çağla Şikel Altuğ, Özge Ulusoy, Hakan Akkaya ve İvana Sert'in juri koltuğuna oturduğu ve backstage'nde Uğurkan Erez'in yer aldığı "Bugün Ne Giysem?" yarışmasında büyük heyecan dev sürprizleri ile ve birbirinden özel konukları ile Pazartesi gecesine damga vuracak. Geceye başarılı sarkıcı "Sinan Akçıl" şarkılarıyla damgasını vuracak!

"En Baştan" programı ile Türkiye'nin kadınlarını yeni baştan yaratan "Emel Acar"da bu özel geceye imza atacak! Türkiye'nin en ünlü ve en özel mankenlerini büyük bir özenle hazırlanan stüdyosunda Nisan ayının en şık kadınını canlı yayınla izleyicinin değerli oylarıyla belirleyecek!

Çağla Şikel Altuğ'un başarılı sunumuyla ekrana gelecek olan "Türkiye'nin En İyi Moda Programı" 'Bugün Ne Giysem?' canlı yayınla Pazartesi 20.00'da Show TV'de!

eG6v9mTCVmOE2EGmntk4IVTS.jpg

Son düzenleme:
Bugün Ne Giysem, gereksiz bir program. Acilen yayındankalkması gerek, görüntü kirliliği bence

Süpermiş, çok güzel olacak :)

İvana Sert, Caner Erdem ve Hakan Akkayada seslendirecek bir şeyler.. Stüdyoya girdiler @dizi kolik

Süpermiş, çok güzel olacak :)

İvana Sert, Caner Erdem ve Hakan Akkayada seslendirecek bir şeyler.. Stüdyoya girdiler @dizi kolik
Yılın galası gibi yine çok emek verecek bir geceye imza atacaklar anlaşılan.Merakla bekliyorum Pazartesi'yi. :)

Acaba Ivana Sert yine gecen sefer ki gibi dans eder, sarki söyler mi? :D
Senin için soyunacakmış bu sefer. Onun bir dansı var müzik eşliğinde onu yapacakmış Ömer. :GDG:

Yılın galası gibi yine çok emek verecek bir geceye imza atacaklar anlaşılan.Merakla bekliyorum Pazartesi'yi. :)

Senin için soyunacakmış bu sefer. Onun bir dansı var müzik eşliğinde onu yapacakmış Ömer. :GDG:

Aman sakin soyunmasin :D kadin zaten bence dans edemiyor, sesini gectim :D

Benim anlamadığım şimdi bu stüdyoda deneme yaptılar sanırım. Gala gecesi bu stüdyoda gerçekleşemeyecek çünkü bugün haberi yayınlanan sitelerde öyle haberler vardı çünkü. :)

İlk defa beğenmediğin bir kadın çıktı sonunda. :GDG:

Büyük bir stüdyoda mi olacak.. Sen burada olacak diye bır haber yapmıştın ya..

Yok, sempatik biri Ivana Sert, ama dans ses falan ciks, olmadi :D

Begenmedigim kadinlari saysam liste bitmez :D

Büyük bir stüdyoda mi olacak.. Sen burada olacak diye bır haber yapmıştın ya..

Şu an bende onu merak ediyorum işte. Benim aldığım duyumlar kendi stüdyosunda olacağıydı ama bugün çıkan haberlerde öyle bir şey yok, görkemli bir stüdyoda ekrana gelecek tarzı haberler yazıyor. Bende anlayamadım. :):)

Yok, sempatik biri Ivana Sert, ama dans ses falan ciks, olmadi :D

Begenmedigim kadinlari saysam liste bitmez :D

Senin için nefes alsa yeterdi aslında ama demekki beğenmediğin kadınlarda varmış. :GDG:

Mesela Cagla SIKEL begenmedigim bir kadin. Özge Ulusoy fena degil. Ivana Sert yasina göre güzel bir kadin, ama dans falan olmaz yani :D

Esra ödül 100.000TL değilmiydi?
Bu ayın galası olduğu için ayın galası 1.'si 25.000 TL ödülün sahibi, yılın 1.'si ise 100.000 TL büyük ödülün ve aynı zamanda şöhret dünyasına adım atacak olmanın sahibi oluyor Mert. :)

Mesela Cagla SIKEL begenmedigim bir kadin. Özge Ulusoy fena degil. Ivana Sert yasina göre güzel bir kadin, ama dans falan olmaz yani :D
Çağla Şikel "ALTUĞ" efenim benim çok sevdiğim bir kadındır. Tarzı, karakteri, her şeyiyle çok sıcak ve içten birisi ve en önemlisi ekranda olabildiği kadar doğal davranması. Benim gibi birçok kişide Çağla'yı bu yönünden dolayı çok seviyorlar. Özge Ulusoy'da beğendiğim birisi karakter ve güzellik yönünden ama "İvana Sert" ile kanım hiç uyuşmadı karakter olarak ama yine izlerken beni güldüren kişilerden birisi. Çok eğlendiriyor yinede beni İvana... :)

Karakterine lafim yok zaten, Emre Altug ile cok güzel cift'ler.. sicakkanli ve sevecen birisi.. ama güzellik olarak demistim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy