FF Futbu Ligi 4.Sezon'un En İyi Menajerleri

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,283
Puanı
1,061

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tebrikler darksaal.
çocuklarduymasın ve @gundix123'e de tebrikler ::)

@darksaal gerçekten de bu işi çözmüş. Sezon başından beri nasıl bir taktik uygulayacağını biliyor ve ona göre davranıyor. Ligi 1. bitirmese de gönüllerin 1.siydi. :D Tebrikler. :)
@çocuklarduymasın ben zaten Bayern'i alanın şampiyon olacağını düşünüyordum fakat her maçı kazanması beklemiyordum. Gerçekten tebrik edilmesi gereken bir durum bu, tebrikler. :)
@gundix123 sezon boyunca 3 maç yaptık ve 3'ünde de bizi yendi. :D 3.lük onun hakkıydı zaten. Tebrikler. :)
@SuskunFelon da bence takımına göre iyi bir iş çıkarmış. :) Tebrikler. :)

@darksaal gerçekten de bu işi çözmüş. Sezon başından beri nasıl bir taktik uygulayacağını biliyor ve ona göre davranıyor. Ligi 1. bitirmese de gönüllerin 1.siydi. :D Tebrikler. :)
@çocuklarduymasın ben zaten Bayern'i alanın şampiyon olacağını düşünüyordum fakat her maçı kazanması beklemiyordum. Gerçekten tebrik edilmesi gereken bir durum bu, tebrikler. :)
@gundix123 sezon boyunca 3 maç yaptık ve 3'ünde de bizi yendi. :D 3.lük onun hakkıydı zaten. Tebrikler. :)
@SuskunFelon da bence takımına göre iyi bir iş çıkarmış. :) Tebrikler. :)

Kısacası ligin özetini yapmışsın. :) İyi bir sezon geçirdik son haftaya kadar 3.lük mücadelesi verdik 3. lük 3 maçla değerlendiremez.Kendine haksızlık etme 3.lük seninde hakkındı. :)

Son düzenleme:
Kısacası ligin özetini yapmışsın. :) İyi bir sezon geçirdik son haftaya kadar 3.lük mücadelesi verdik 3. lük 3 maçla değerlendiremez.Kendine haksızlık etme 3.lük seninde hakkındı. :)

Sağol. :) 3 maçın en azından birini kazansaydım belki hakkım olabilirdi ama kazanamadım. :D Olsun 4.cülük de çok iyi. :D

Herkese teşekkürler. :)

Açıkçası takımım belli olduğunda bu kadar iyi gidebileceğimi düşünmemiştim, lakin oyun başladıktan sonra bu takımla da güzel işler ortaya çıkarabileceğimi gördüm, iyi bir planlamayla 4. sezonu da başarılı bir şekilde bitirdik.

3 sezondur en iyi menajerim, gelecek sezon Madrid veya Barça'yı isterim. :D @OzaN