Haftanın En Çok Reklam Alan Dizileri !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Medya Takip Merkezi tarafından hazırlanan haftanın en çok reklam alan dizileri belli oldu.Buna göre zirveyi bu hafta ele geçiren dizi Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ''Beni Affet'' oldu.Dizi bu hafta 634 reklam adedine sahip görünüyor.

Listenin 2.sırasına baktığımızda bu sefer bir Kanal D dizisi görüyoruz.Kanal D ekranlarında uzun zamandır devam eden ve aldığı reytinglerle hala göz dolduran başarılı dizi ''Arka Sokaklar'' ikinci sırayı kapatıyor.

Listemizin 3.sırasına baktığımızda Atv ekranlarında tekrarları yayınlanan ''Adanalı'' dizisini görüyoruz.

Dördüncü sırada ise Show Tv'nin son günlerde reyting kaybına uğrayan dizisi ''Pis Yedili'' yi görüyoruz.Dizi reytinglerde düştüğü kadar reklam oranlarında da düşüş yaşıyor.

Ve son olarak listenin 5.sırasında ise Fox Tv'nin günlük dizisi ''Unutma Beni'' karşımıza çıkıyor.

2RZkEjZ1Ji0F1sJg6E0T0sHM.jpg

Küçük Kadınlar yine listeye girmeyi başarmış :)

Deniz eskiden 12 tekrar yayınlanıp 900 küsür reklam yayınlıyordu şimdi 6 bölüm yayınlanıyor düşmesi normal bence.
Reklamlar için demedim zaten reytingler için yorum yaptım ben. :) Son günlerde çok takip edemiyorum diziyi zaten.Ama dizi bence sezon finaline geçmeli artık.Kendini özletmeli ve kesinlikle tekrarı yayınlanmamalı.

Bu listeyi bence yenilesinler. Tek bölümde en cok reklam alan hangisi onu yayinlasinlar :)

Ne kadar sevmesem de kanalını surtlıyor diye düşmesini istemiyorum.
Katılıyorum.Tek bir dizi ve tek bir kanal.Şuanda kanalını en mutlu eden dizi konumunda.Son günlerde düşüş yaşasa da ben düşmesini istemiyorum bu dizinin.Ama 4-5 arası alacağı her reyting bu dizi için yeterlidir.Bu hafta 4 reytingin aşağısına düşmesi iyi olmadı ama haftaya toparlanır umarım.Dizinin tekrar bölümlerini sık yayınlamamaları gerekiyor ki diziyi özleyen kişi sayısı artsın ve izlenme oranı da o kadar artsın.

Katılıyorum.Tek bir dizi ve tek bir kanal.Şuanda kanalını en mutlu eden dizi konumunda.Son günlerde düşüş yaşasa da ben düşmesini istemiyorum bu dizinin.Ama 4-5 arası alacağı her reyting bu dizi için yeterlidir.Bu hafta 4 reytingin aşağısına düşmesi iyi olmadı ama haftaya toparlanır umarım.Dizinin tekrar bölümlerini sık yayınlamamaları gerekiyor ki diziyi özleyen kişi sayısı artsın ve izlenme oranı da o kadar artsın.

Aynen ama kanal öyle bir durumda ki bu duruma dur deyemeyecek kadar raytinge ihtiyacı var. Ab'si biraz daha iyi olsa kanalını daha çok sevindircek ama..

Aynen ama kanal öyle bir durumda ki bu duruma dur deyemeyecek kadar raytinge ihtiyacı var. Ab'si biraz daha iyi olsa kanalını daha çok sevindircek ama..
Bir ara ab grubu da fena sayılmazdı aslında 4 reytingleri geçiyordu ama sonradan düştü.Bence dizi en güzel şekliyle güzel bir sezon finali ve yayınlanmayan tekrarlarıyla kurtulur.Ve yeni sezonda iyi bir başlangıç yapabilir.Belki gün değişikliği bile güzel olabilir.

Bir ara ab grubu da fena sayılmazdı aslında 4 reytingleri geçiyordu ama sonradan düştü.Bence dizi en güzel şekliyle güzel bir sezon finali ve yayınlanmayan tekrarlarıyla kurtulur.Ve yeni sezonda iyi bir başlangıç yapabilir.Belki gün değişikliği bile güzel olabilir.

Günü iyi bence. Seneye bi kaç takviyeyle uyum sağlanırsa toparlanır bence.

Günü iyi bence. Seneye bi kaç takviyeyle uyum sağlanırsa toparlanır bence.
Pis Yedili gibi diziler çok kolay izleyici kaybedebileceği gibi çok kolay da kazanabilirler.O yüzden sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum.Rahat şekilde iki grupta da toplanabilir zamanla.

Pis Yedili gibi diziler çok kolay izleyici kaybedebileceği gibi çok kolay da kazanabilirler.O yüzden sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum.Rahat şekilde iki grupta da toplanabilir zamanla.

Kesinlikle katılıyorum bu tür yapımlar hızlı bi düşüş ve yine hızlı bi yükseliş yaşayabilirler.

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy