Artı Bir Turksat'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Network Tam tarama filan yapıyorum inş bulur. Uydudanda anlamıyorum ki 😡

buldum sonunda as tv yazıyo ama ben hiç frekans ayarları felan yapmadım sadece tp listesinden tarama yaptım buldum:smile:

Sorun kanalda değil ki, yayın su an aktarmalı yapıldığı için kalitesi kötü. En geç haftaya düzelecek. Resmi açıklama bu yönde.

Ana haber bültenini ve sabah programını ben şahsen çok beğendim ve çok kişi tarafından izlendiğine de inanıyorum. "İstanbul'Da Bir Maykıl' programı da çok keyifli. :)

Kanaldan mesaj var:
Uydu ve D-Smart yayın kalitemiz 23 Mayıs'ta yapacağımız değişiklikle iyileşiyor...

Görüntü : Kötü
Kalite : Kötü

Sonuç olarak kötü bir kanal bence, umarım kanal gelişir :)

Görüntü : Kötü
Kalite : Kötü

Sonuç olarak kötü bir kanal bence, umarım kanal gelişir :)

Yeni bir kanal olduğu için olabilir mi? Aynı zamanda başka kanalın yerine geçmişti. O geçtiği kanalın da görüntü kalitesi berbattı. Haliyle bu da öyle oldu. 23 Mayıs'ta görüntü kalitesini arttırabilirler. Yeni sezona doğru zaten artacaktır hem görüntü kalitesi, hemde yayın kalitesi. :)

Yeni bir kanal olduğu için olabilir mi? Aynı zamanda başka kanalın yerine geçmişti. O geçtiği kanalın da görüntü kalitesi berbattı. Haliyle bu da öyle oldu. 23 Mayıs'ta görüntü kalitesini arttırabilirler. Yeni sezona doğru zaten artacaktır hem görüntü kalitesi, hemde yayın kalitesi. :)

Evet arttırırlarsa kanala şans verebilirim, aksi takdirde böyle giderse yüzüne bakmam :)

Son düzenleme:

Bu habere sevindim görüntü kalitesi yüzünden kanalı izleyesimiz gelmiyordu.

Artı 1 eski Star'ın görsellerini kullanıyor sanırım, fazla masraf yapmak istememişler. Ama programları sağlam, ben beğendim :biggrin: