3+1'in İlk Konuğu Belli Oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

dcyA6fgTALifDC9rh12dLEAY.jpg

Eser Yenerler , İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunumunu üstleneceği ve ilk bölümü bu cumartesi gecesi 23:30'da yayınlanacak olan 3+1 isimli gece şovunun ilk konuğu belli oldu.

Merakla beklenen programının ilk bölüm konuğu Dr. Gürkan Kubilay olacak.

ptnyYOEVAKBrL1Is3ZONrYuY.jpg

Eser , Oğuzhan ve İbrahim üçlüsü Dr. Gürkan Kubilay ile kendi sorunlarını konuşacak.

Bir çok süprizin yer alacağı 3+1 ilk bölümü ile cumartesi günü 23:30'da Star TV'de.

Kötü bir konuk. :( Ama yine de izleyeceğim.

Her hafta tek konuk mu gelecek acaba? Tek konukla kötü olabilir bence. Gerçi bol bol skeç izleyeceğimizi düşünüyorum ben programda. Konuğa ihtiyaç olmayadabilir. D

Daha ünlü birisi gelebilirdi ilk bölüm için bence.

3+1'den ne anlıyorsunuz beyler ? :D Tabii ki tek konuk. :)

Aaa hiç düşünmemiştim onu. :D Fragmanlarında filan hep "ev" ön plandaydı o yüzden aklıma gelmemiş. :) O zaman dediğim gibi olabilir bol bol skeç. Yoksa tek konuk sıkıcı olur. (3 sunucu var ama tek konuk olacak bu da çok garip. :D)

EUvision bu haftamıydı??? Onu izlicem ilk haftaya göre çok kötü bir konuk.Ev hanımlarina mı hitap ediyor bu program :bağır: Programa gelip ne dicek? Gençler içki içmeyin diye ögüt mü verecek:bağır: Fiyaskoyla başladi.Program güzel olur orasını bilemem ama konuk vasat alti:(

Sunucular için izleyeceğim, diğer türlü konuk çok çok iyi değil. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy