''Reyting Tahminleri Yarışması'' Yeni Sezon - Yeni Kurallar

Dün okuduğumda farketmedim ama şurası olmamış bence @hayret bi şey:

Bonus tahminlerin getirisi var ama götürüsü yok. Yarışma sonuna kadar %0 yapsam bile bana - puan getirmeyecek. Yani Bonus Tahminleri yapıp yapmama seçeneği kalkmış oluyor. Hergün yaparım ben çünkü her türlü bi getirisi olacak.

Ama getiris olduğ gibi götürüsü de olmalı. Riskli olmalıydı yani. En fazla %10 getirityorsa en fazl da %10 götürmeli.

Gerek yok bence. Zaten bağımsız tahmin götürüsü olursa işe yaramaz :)

Böyle olunca zorunlu tahminlerden ne farkı kalıyor? Diğer yarışmacılar bonusları yapıp ekstra puan kazanırken kim bonus tahmin yapmayıp az puan kazanmayı yeğler?

Tamam işte. Herkes ekstradan puan kazansın geride olanlar öne geçmek için fırsat yakalasın diye yaptım. Yarışmada rekabet olsun diye.

Ben ne yapabilirim off :bull_head:

O zaman işi baştan sıkı tutmalı herkes :) Çok yüklendin yaa :)

9 iyi @çocuklarduymasın :)

İçime sinmediği için yüklendim biraz :D Gel sen beni dinle.

Bonus tahminlerde günlük %50'nin altında kalanlar (-) puan, %50'nin üstünde kalanlar (+) puan alsın.

Böyle olursa herkes "Nasıl olsa puan gelecek" diyerek bonus tahminleri yapar.
Onun yerine yarışmacılar "bonus tahmini yapıp eksi puan almaktan" korksun ki güzel bi rekabet oluşsun.

Bonus tahminlerde günlük %50'nin altında kalanlar (-) puan, %50'nin üstünde kalanlar (+) puan alsın.

Onun yerine yarışmacılar "bonus tahmini yapıp eksi puan almaktan" korksun ki güzel bi rekabet oluşsun.

Bu ay normal sistem olsun. Zaten önümüzdeki ay iki yarışma olacak. Söz önümüzdeki ay bu kuralı uygulayacağım. Şimdi o kadar duyurduk falan. Sorun olmasın :)

Aga bence tam tersi olmalı.%50 nin üstünde olanlar - puan almalı altında olanlar +

15-15 olması güzel olmuş 30 gün çok uzun sıkıyodu :D kurallar harika olmuş