Beren Saat Eskiye Uzak.

fatmagül de çok fazla oaly ve kiş ivardı daha kalitesiz olsa bile süreyi doluduyorlar dı oyunculuklar da iyi olunca sırtımıyordu burada oyuncular iyi olsa bile öyle bir ihtima lyok ::)
Göreceli bir yorum bu tür şeyler. Herkes ayrı bir pencereden bakar. Sizin beni alıntılayarak yapmış olduğunuz yorumlar benim bu düşüncemi değiştirmez veya başkasının düşüncesini değiştirmez. O yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konu üzerine. :)

Göreceli bir yorum bu tür şeyler. Herkes ayrı bir pencereden bakar. Sizin beni alıntılayarak yapmış olduğunuz yorumlar benim bu düşüncemi değiştirmez veya başkasının düşüncesini değiştirmez. O yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum bu konu üzerine. :)
fikrini değiştirmek gibi bir çabamız yok ): ama o kadar iyi oyunculuğun olduğu fgsn nin 2.sezonu da boş ya da kötü değildi :)

ezel e harika diyip intikama laf edene şaşarım
ikisi de monte cristodan uyarlama
ikisinde de intikamın temel nedeni suçsuz yere hapse düşme
ikisinde de ana karakter düşmanalrının zayıf yönüne saldırıyor yağmur emre ile ezel bahar ile
ikisinde de her şeyin kaynağı akıl hocası var ezel de ramiz dayı intikamda igor
ikisinde de kimlik değişimi var
ikisinde de ilk en masum olan ölüyor ezel de bahar intikamda derin
ikisinde de 2.sezonalrı göstermelik aşklar var ama ikisinin de temeldeki aşkı değişmiyor ezelde ezel-eyşan intikamda yağmur-rüzgar
ikisinin de karakterlerin geçmişi yavaş yava ş işleniyor ve bol soruı işareti var
ama tek farkalrı birinde ana karakteri beren diğerinde kenan canlandırıyor bu fark da bazılarının objektif olmasına en büyük engel olsa gerek @Forumdash @Reytinger @berenist @Fks14 @dizi kolik @mrt-06 @OzaN

ABD'deki dizinin reytinglerinin Beren ile ne alakası var??? Kışkırtma konusu alalade ortada.BKZ: başlıktan belli @Lordly'nin son zamanlarda kışkırtmaya yönelik hareketi bi ton, hatta sezon başindan beiridr. Sezon başinda O ses Karadayı'yı geçtiğinde "hani karadayı haftaya haftaya diye hep Karadayı alaya alıyordu" şimdilerdeki hedefi Beren olmuş. Karadayı düşse bu sefer Karadayı'ya saracak yine. Kışkırtma amaçlı yazılan konulari beğenenleride anlamadım @OzaN için Kanal D'ci demiş kendisi Star'dan başka bişey izlemiyor.

Açık ve Net olarak burada şikayet ediyorum.Köşe yazıs filan değil bu bildiğin kışkırtma yazısı.Bir bölüm Revenge izlemeden havadan cıvadan yazmiş.

Ne düşünüyorsun bölümüne yazmiştim gerçi ama burda herkes görsün.

Dila gibi bir diziyi savunan zihniyet gelmiş Revenge gibi bir diziyi eleştirmiş..Bide düşük reytinglerini koymuş.Revenge pazar günleri yayınlanır ABD gibi sosyo/ekonomisi yuksek bi ülkede ve pay sistemli bi ton kanallari mevcut.ABD'liler için hafta sonu demek pay sistemi demek.Adamlar hafta sonu paralı kanallari izlerler GOT WaLking Dead gibi. @Lordly boş gebeşten safi karalamak için yazmiş yazıyı.

Son düzenleme:
ezel e harika diyip intikama laf edene şaşarım
ikisi de monte cristodan uyarlama
ikisinde de intikamın temel nedeni suçsuz yere hapse düşme
ikisinde de ana karakter düşmanalrının zayıf yönüne saldırıyor yağmur emre ile ezel bahar ile
ikisinde de her şeyin kaynağı akıl hocası var ezel de ramiz dayı intikamda igor
ikisinde de kimlik değişimi var
ikisinde de ilk en masum olan ölüyor ezel de bahar intikamda derin
ikisinde de 2.sezonalrı göstermelik aşklar var ama ikisinin de temeldeki aşkı değişmiyor ezelde ezel-eyşan intikamda yağmur-rüzgar
ikisinin de karakterlerin geçmişi yavaş yava ş işleniyor ve bol soruı işareti var
ama tek farkalrı birinde ana karakteri beren diğerinde kenan canlandırıyor bu fark da bazılarının objektif olmasına en büyük engel olsa gerek @Forumdash @Reytinger @berenist @Fks14 @dizi kolik @mrt-06 @OzaN
Hazal Kaya'da Adını Feriha Koydum'dan sonra düştü, bunu inkar etmem ben Emre. Olaylara objektif bakıyorum ve öyle bakmakta lazım. Beren Saat'in de bence Fatmagül'de yaptığı düşüşü kimse inkar etmemeli. :)

Hazal Kaya'da Adını Feriha Koydum'dan sonra düştü, bunu inkar etmem ben Emre. Olaylara objektif bakıyorum ve öyle bakmakta lazım. Beren Saat'in de bence Fatmagül'de yaptığı düşüşü kimse inkar etmemeli. :)
düşüş yaptı dediğin dizisi reyting anlamında en iyi işi :) ayrıca konumuz beren mi intikam mı hangisi beğenilmedi konuda bayya öçarpıtmışalr zxaten :)

- - - Ekleme - - -

ezelle intikam birebir denecek seviyede aynı bazıları ezelde başrol kenan diye göklere çıkarıyor intikamda beren diye yerden yere vuruyor orada naltmak istediğim oydu @dizi kolik

düşüş yaptı dediğin dizisi reyting anlamında en iyi işi :) ayrıca konumuz beren mi intikam mı hangisi beğenilmedi konuda bayya öçarpıtmışalr zxaten :)
Ben yorumumda söylemiştim aslında artık yorum yapmak istemiyorum bu konuda ama Beren Saat Fatmagül'de düştü. Ben aslında sadece reyting olarak söylemiyorum. "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin kalitesiz senaryosundan bahsediyorum. Beren Saat iyi bir oyunculuk sergilemiş olabilir bunu inkar etmiyorum zaten. Ama Fatmagül'ün kalitesiz senaryosu kaybettirdi ve düşürdü Beren'i bu aşikar Emre. Sevdiğin bir oyuncu ama objektif ol biraz Emre, bende seviyorum ama objektifim görmüş olduğun gibi. Fatmagül'de düştü İntikam'da tam tersine yükselecek. Benim gibi bir çok kişi Aşk-ı Memnu'dan sonra Beren'in bu dizisini keyifle izlemiştir. :)

İntikam bu sezonun en iyi 2.işi oldu karadayıdan sonra.Beren Saat türkiyenin en çok reyting getiren oyuncusudur.5 dizi yapmış 5 ini de öyle yada böyle tutturmuş ama içlerinden sadece 2 si çok ses getirmiş.Bence Berende bir düşüş yok,tam aksine yükseliş var.Özelliklede Türkiye dışında.

ezelle intikam birebir denecek seviyede aynı bazıları ezelde başrol kenan diye göklere çıkarıyor intikamda beren diye yerden yere vuruyor orada naltmak istediğim oydu @dizi kolik

Ezel'i ben sadece ilk sezonunu izledim. Onuda tıpkı Kuzey Güney gibi arada sırada denk gelirsem baktım ben Emre. O yüzden o dizi hakkında pek bir yorum yapamam maalesef. :5:

Ben yorumumda söylemiştim aslında artık yorum yapmak istemiyorum bu konuda ama Beren Saat Fatmagül'de düştü. Ben aslında sadece reyting olarak söylemiyorum. "Fatmagül'ün Suçu Ne?" dizisinin kalitesiz senaryosundan bahsediyorum. Beren Saat iyi bir oyunculuk sergilemiş olabilir bunu inkar etmiyorum zaten. Ama Fatmagül'ün kalitesiz senaryosu kaybettirdi ve düşürdü Beren'i bu aşikar Emre. Sevdiğin bir oyuncu ama objektif ol biraz Emre, bende seviyorum ama objektifim görmüş olduğun gibi. Fatmagül'de düştü İntikam'da tam tersine yükselecek. Benim gibi bir çok kişi Aşk-ı Memnu'dan sonra Beren'in bu dizisini keyifle izlemiştir. :)

bana göre de aşk-ı memnu da daha iyiydi :D ben zaten yeterince objektifim beren en sevdiğim 5 kadın oyuncu arasında değil kaç kere söyledim reyting anlamında dolayısıyla insanalrı etkileyebilme anlamında en iyi kadın oyuncu bu kadar farklı işte farklı rollerle kendini izlettiriyorsa vardır bir sırrı :)