Kurtlar Vadisi'nden Bir Sinema Filmi Daha Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
10 yıldır ekranlarda reyting rekorları kıran efsane dizi Kurtlar Vadisi hayranlarının da çok istediği yeni bir film için hazırlıklara başlamış.Kesin olmamakla birlikte mayısın sonunda çekimlerin başlayacağı film Yalova,Artvin ve birkaç farklı yerde daha çekilecekmiş.Bu haberin ne kadar doğru olduğu tartılılır ama bunu ortaya atan arkadaşın vadi ekibine çok yakın biri olduğunu ve diziyle ilgili verdiği tüyoların da tuttuğunu söyleyebilir.

Kurtlar Vadisi serisinin 4 sinema filmi daha önce yapıldı.ancak bunlardan biri MURO karakteri için yapılmış ve dizinin başrol oyuncuları yer almamıştır.Dizinin yan karakterlerinden birine sinema filmi yapan belki de ilk ve tek dizi olan Kurtlar Vadisi,yer aldığı dönemde fırtınalar koparan ve çok büyük bir fenomene dönüşen Muro ya bir film yapmış ve film 2.5 milyon izlenerek çok iyi bir gişe sonucu elde etmiştir.

Bunun dışında 2005 yılında Kurtlar Vadisi efsanesinin ilk serisi sona erdikten sonra yapılan IRAK filmi rekorları alt üst etmiş ve gişe rekorları kırmıştır.Bunun dışında da birçok farklı rekoru tarihe gömen film efsane ve unutulmaz filmlerin en başındaki yerini almıştır.

Bunların dışında 2011 yılında vizyona giren Kurtlar Vadisi Filistin ise çok büyük beklentilere rağmen vadi ayarında çok fazla izlenmemiş ve 2 milyonun üzerinde bir seyirci tarafından izlenmiştir.Bu film çekildikten sonra labaratuvarda çekimler yanmış ve vizyon tarihinden 3 ay sonra gösterime girmiştir.Bu filmin rekor kıramamasının bir diğer sebebi ise o sırada Kurtlar Vadisi'nin hala devam ediyor olması ve izleyicinin doyumu fazlasıyla yaşamasındandır.Bir Irak filmi finalden sonra vizyona girince rekorları paramparça etmişti.

Bu filmlerin dışında yine bir karakterine film yapan ekip İskender Büyük karakterine film yapmış filmde derin devlet ve gladio ana konu olmuştur.Film pek ilgi görmemiş ve 800 bin izlenmiştir.

Yeni filmin adı ve senaryosu hiçbir şekilde bilinmiyor...

Son düzenleme:
bende inanmıyorum ama bunu söyleyen kişinin tüyoları %98 tutuyo :wink:

bende inanmıyorum ama bunu söyleyen kişinin tüyoları %98 tutuyo :wink:

aga öylede şuan için bence imkansız neden diye sorucak olursan bunun çok nedenivar
1 polat yeni evlendi adam doya doya tatil yapamadı
2 kalp sorunu var
3 mayısın sonunda zaten vadi final yapıcak buadamlar hiçmi tatil yapmicak
4.cüsüde panafilm filistinden çok zarar etti bunun maliyetini şimdi kvpnin maliyetini kısarak giderdi dizi final yapmadan sinama filmi çekmesi riskli
ve kısa lafın uzunu ben inanmıyorum vede olmicak öyle bişey olmuş olsaydı hem şimdiye kadar çoktan duyulurdu. :D

inşallah olur ya inşallah

- - - Ekleme - - -

aga öylede şuan için bence imkansız neden diye sorucak olursan bunun çok nedenivar
1 polat yeni evlendi adam doya doya tatil yapamadı
2 kalp sorunu var
3 mayısın sonunda zaten vadi final yapıcak buadamlar hiçmi tatil yapmicak
4.cüsüde panafilm filistinden çok zarar etti bunun maliyetini şimdi kvpnin maliyetini kısarak giderdi dizi final yapmadan sinama filmi çekmesi riskli
ve kısa lafın uzunu ben inanmıyorum vede olmicak öyle bişey olmuş olsaydı hem şimdiye kadar çoktan duyulurdu. :D
aga tatil olayında haklısın ama dizinin çekimleri zaten bitmek üzeredir belki yaparlar ortadoğu baya bi karışık film için tam zamanı ben yine de ümitliyim ama senin dediklerinde çok doğru

inşallah olur ya inşallah

- - - Ekleme - - -

aga tatil olayında haklısın ama dizinin çekimleri zaten bitmek üzeredir belki yaparlar ortadoğu baya bi karışık film için tam zamanı ben yine de ümitliyim ama senin dediklerinde çok doğru

ya tabi bende isterim çıkartmalarını ama hiç sanmıyorum vede bu da filistin gibi olucaksa hiç çıkmasın daha iyi çünkü film den zarar ediyolar sonra dizide maliyeti düşürüyolar vadi final yapsın ondan sonra ırak gibi yine müthiş bi film yapsınlar daha iyi olur bence.

Bu konuyu belki tartışmışlardır kendi aralarında. Ama muhtemelen film yapmamakta karar kılmışlardır.

Sonuçta bu adamların düşündüğü her şey olmuyo.

bakalım eğer film olacaksa yakında çıkar kokusu :D içime doğdu film olacak :D

son 2 filmde ilk 2 filme göre istenilen başarıyı elde edemediler çok büyük bütçeli bir iş olmaz yapılırsa :)

Olacaksa yazın çeksinler sezon oynanırken pusuyu çok es geçiyorlardı filistin filminde.

Olursa dizinin hayranları için güzel olabilir film..

olursa güzel depğil dehşet ötesi olur dehşet :D sağlam bi reklamla rekor kırarmıyız acaba :D

Bu filmin Kurtlar Vadisi değil de Necati Şaşmazın Barbaros Hayrettin Paşayı canlandıracağı başka bir film olduğu söyleniyor.

- - - Ekleme - - -

Hadi hayırlısı

yok öyle bişey aga o haber 2 sene öncesindeymiş :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy