20 Dakika Bu Hafta Özetsiz Yayınlanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanal reytingi dertetmese dizi baştan pllanlandığı gibi 30 bölümde biterdi 😉 herkese koaly gelsin :)

- - - Ekleme - - -

bak buna +10000000 katılıyorum :)

Yaptığının farkındasın yani bu yorumum senide içeriyordu çünkü :)

20 Dakika çok yüksek reytingler alsaydı bile tek sezonluk olacaktı çünkü en başından öyle planlanan bir diziydi bunu oyuncular ve senaristlerde açıkladı zaten sen hala ne diyorsun

20 dk iyi oranalr alsa 30 bölüm sürse maçlar endeni,yle ağustos da anca bitecekti yani o kadar uzamayacağına göre yeni sezona kalacaktı :)

- - - Ekleme - - -

Yaptığının farkındasın yani bu yorumum senide içeriyordu çünkü :)

malesef bazı konularda alınmıyorum artık :)

@darksaal @OzaN Artık bu duruma bir müdahale edin lütfen ilgili ilgisiz her konuda reytingler ve alttan alta Tuba Büyüküstün'e laf sokmalar aşağlamalar bir son bulsun bu forumda sadece vadiciler ve berenciler yok!!!!!

biraz öncekiş intikam yeni başladı konusunda gördük herkes başlığa bakıp +1 yorumu yapmış :F en azından ben okumadığım bilgi sahibi olmadığım konualrda yorum yapmıyorum :)

ha 25 ha 30da bitmis. Bu sadece Anti Tubacilar icin onemlidir. Sonucta bir sezonluk planlandi ve reyting önemli degildi. Ayni SON dizisi gibi.

Gerçekten de öyle, bazı üyeler Tuba'nın ve 20 Dakika dizisinin adını görünce hemen saldırı mekanizmasına geçiş yapıyorlar.
Bu durum hem forumun kalitesini düşürebilir hem de yapılan yorumları başka taraflara kaydırıyor.
Dediğim gibi bazı üyeler robot gibi, sanki onları kurmuşlar ve Tuba Büyüküstün-20 Dakika yazısını görünce hemen saldırıya geçiyorlar.

@darksaal @OzaN Artık bu duruma bir müdahale edin lütfen ilgili ilgisiz her konuda reytingler ve alttan alta Tuba Büyüküstün'e laf sokmalar aşağlamalar bir son bulsun bu forumda sadece vadiciler ve berenciler yok!!!!!

soruna parmak bastın forumu böyle grupalra ayırmak ern büyük yanlış :)

Gerçekten de öyle, bazı üyeler Tuba'nın ve 20 Dakika dizisinin adını görünce hemen saldırı mekanizmasına geçiş yapıyorlar.
Bu durum hem forumun kalitesini düşürebilir hem de yapılan yorumları başka taraflara kaydırıyor.
Dediğim gibi bazı üyeler robot gibi, sanki onları kurmuşlar ve Tuba Büyüküstün-20 Dakika yazısını görünce hemen saldırıya geçiyorlar.

Aynen ama işin ilginç yanı bu duruma müsade edilmesi biz aynı şeyi yapsak hemen mesajlarımız silinir yada ceza alırız

- - - Ekleme - - -

son dizisi yerinden oynamadı ama :)

- - - Ekleme - - -

teşekkür ederim :)

Rica ederim ne zaman kendini başka bir gözden görmek istersen yazabilirsin :)

Sorun Gruplasma degil. Sorun robot gibi sorun yaratan "bazi" bilindik uyeler. Allah akil fikir versin.

Aynen ama işin ilginç yanı bu duruma müsade edilmesi biz aynı şeyi yapsak hemen mesajlarımız silinir yada ceza alırız

reyting bölümünde bir dizinin reytinginden bahsetmekle dizini başrol oyuncusunun kıyafeti,güzelliğinden bahsetmek arasınd afark var :) biri objektif kanıtlanabilşir diğer iyorum :)

- - - Ekleme - - -

Sorun Gruplasma degil. Sorun robot gibi sorun yaratan "bazi" bilindik uyeler. Allah akil fikir versin.

katılıyorum mesela biri konu açtı mı misilleme kousuunu açıp bir şey ispat edemeyen çok üye var:)

Ya yapmayın lütfen, bi herkesde kinse bu işi para için yapmıyor, lafıdır gidiyor.. Ne yani, kanal, yapımcı , oyuncular hepsi zevki için mi emek harcıyolar?? Kabullenin artık dizi tutmadı ve beklentilerin çok çok altında gitti. Bu durum kabul edilsin yada edilmesin, reytinglere baktığımız da herşey ortada zaten.

- - - Ekleme - - -

Rica ederim ne zaman kendini başka bir gözden görmek istersen yazabilirsin :)

+ 1 Milyon

Bazi uyelere ozellikle nedense goz yumuluyor ve durum suan ki durum oluyor. Bak garanti ediyorum ceza aliriz ama "bazilari" almaz.

reyting bölümünde bir dizinin reytinginden bahsetmekle dizini başrol oyuncusunun kıyafeti,güzelliğinden bahsetmek arasınd afark var :) biri objektif kanıtlanabilşir diğer iyorum :)

İyide bu konuda ve benzeri daha bir çok konuda reyting ne alaka???
Reyting mi yorumlamak istiyorsun git salı günkü reyting bölümüne orda istediğini yaz ama dizi ile ilgili her hangi bir haberde bu dizinin reytingleri zaten düşük gibi yorumlar yapmak o kadar saçma ki biz bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sen ısrarla anlamamakta direniyorsun yada anlamamak işine geliyor

neyse dizi konusundan kişisel saldırya dönüşen bu konu çok uzadı @darksaal @xdragxx @xBUGRAx konuya lütfen :)

- - - Ekleme - - -

İyide bu konuda ve benzeri daha bir çok konuda reyting ne alaka???
Reyting mi yorumlamak istiyorsun git salı günkü reyting bölümüne orda istediğini yaz ama dizi ile ilgili her hangi bir haberde bu dizinin reytingleri zaten düşük gibi yorumlar yapmak o kadar saçma ki biz bunu anlatmaya çalışıyoruz ama sen ısrarla anlamamakta direniyorsun yada anlamamak işine geliyor
dizinin özeti neden yayınlanmaz özet 5-6 reyting alsa özet vermeyecekelr mi durum ditrekt reytinglke ilgili :)

- - - Ekleme - - -

katılıyorum mesela biri konu açtı mı misilleme kousuunu açıp bir şey ispat edemeyen çok üye var:)

+1

neyse dizi konusundan kişisel saldırya dönüşen bu konu çok uzadı @darksaal @xdaragxx @xBUGRAx konuya lütfen :)

- - - Ekleme - - -

dizinin özeti neden yayınlanmaz özet 5-6 reyting alsa özet vermeyecekelr mi durum ditrekt reytinglke ilgili :)

Ne oldu Emre, akillilik edip bizi mi gosteriyorsun konudan sapanlar olarak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy