20 Dakika Bu Hafta Özetsiz Yayınlanacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reytingler reyting bölümünde konuşulur 20 Dakika ile ilgili her haberde reyting konuşulmaz ama senin gibi konudan bağımsız konuşanlar için bu durum geçerli olmuyor ne yazık ki :)
Ayrıca kanal yöneticileri diziden çok memnun bunu milliyet tv yazarı Ali Eyüboğlu köşe yazısında dile getirmişti.Dizinin saatinin sürekli oynamasının nedeni de kanalın yapmış olduğu anlaşma o maçları yayınlamak zorundaydı.
anlaşmayla alakası yo ksaatin 20 dk iyi reyting alsa o yayınalnırdı maç ntv ye giderdi :D ayrıca konuda çok da uzak değil reyting dizi neden özetsiz yayınlanır özeti izlenmiyordur çünkü :D

anlaşmayla alakası yo ksaatin 20 dk iyi reyting alsa o yayınalnırdı maç ntv ye giderdi :D ayrıca konuda çok da uzak değil reyting dizi neden özetsiz yayınlanır özeti izlenmiyordur çünkü :D

Şampiyonlar Ligi gurup maçları olsaydı evet bu maçları Ntv'ye paslayabilirdi ama çeyrek final ve yarı final maçlarını vermek zorunda çünkü böyle bir anlaşmaları var sadece çarşamba günü olan maçlar d smartta oluyor sene başında yapılıyor bu anlaşmalar :) özetsiz yayınlanma konusuna gelirsek eğer ki gün doluysa özetsiz veya kısa özetle başlar diziler 20 dakika'da muhtemelen 4 veya 5.dk özetle başlayıp yeni bölüme geçecektir.Merhamet'de aynı şekilde yapıyor çünkü hemen ardından kanalın başka bir dizisi var yani bu durumlar kanal stratejisi boş bir gün olsaydı özet uzun olurdu ki bence uzun özete gerek yok böylesi daha mantıklı :)

Dizinin kendisi yetmedi artik elestiriler Özete :kiki: neye saldiracaklarini bilmiyorlar artik. Tek derdiniz 20 Dakika olsun :D

Ortamı germek için kendi kendine konuyu başka yerlere çeken arkadaşlara konuyu çekmeyip kendilerini başka yerlere çekmelerini ve konu ile yorum yapmayacaklarsa başka başlıkları ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. :)

Bilmem kaç bin küsür mesajınızın yarısında bu konuyu dile getirmişsiniz.
Size artık cevap vermiyorum ama amacınızı hala anlayamadım.

Sözde bu dizi uçacaktı benim lafım bu yüzden :D

Şampiyonlar Ligi gurup maçları olsaydı evet bu maçları Ntv'ye paslayabilirdi ama çeyrek final ve yarı final maçlarını vermek zorunda çünkü böyle bir anlaşmaları var sadece çarşamba günü olan maçlar d smartta oluyor sene başında yapılıyor bu anlaşmalar :) özetsiz yayınlanma konusuna gelirsek eğer ki gün doluysa özetsiz veya kısa özetle başlar diziler 20 dakika'da muhtemelen 4 veya 5.dk özetle başlayıp yeni bölüme geçecektir.Merhamet'de aynı şekilde yapıyor çünkü hemen ardından kanalın başka bir dizisi var yani bu durumlar kanal stratejisi boş bir gün olsaydı özet uzun olurdu ki bence uzun özete gerek yok böylesi daha mantıklı :)

ardından yayınlanan iş popstar 3 reytinngi zor alıyor 20 dk ye güven olsa popstar bniter ya da başka güne geçerdi
ayrıvca merhametin durumuyla bu bir değil merhametten sonraki, kg total 6 ab 7.5 alıyor öyle bir iş iahrcayamazlar :)

ardından yayınlanan iş popstar 3 reytinngi zor alıyor 20 dk ye güven olsa popstar bniter ya da başka güne geçerdi
ayrıvca merhametin durumuyla bu bir değil merhametten sonraki, kg total 6 ab 7.5 alıyor öyle bir iş iahrcayamazlar :)

Allah allah kanal yöneticileri için bu reytingler sorun değil ki böyle bir yola girdiler demek ki sana ne oluyor burda ben onu anlamıyorum.

Sözde bu dizi uçacaktı benim lafım bu yüzden :D

oyunculara karşı olan sevgilerinden sıyrılıp tahmni yapanalrın tahmini tutar :) 20 dk için ilk bölüm 5 sonra düşer dedim tuttu initkam için 8 diziye ekleme yapılırsa artar dedim o da tuttu :) merhamet my yye ciddi rakip oalcak dediğimde kimse inanmamıştı ama ab de baya zorluyor görüldüğ ügibi

Ortamı germek için kendi kendine konuyu başka yerlere çeken arkadaşlara konuyu çekmeyip kendilerini başka yerlere çekmelerini ve konu ile yorum yapmayacaklarsa başka başlıkları ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum. :)

Bilmem kaç bin küsür mesajınızın yarısında bu konuyu dile getirmişsiniz.
Size artık cevap vermiyorum ama amacınızı hala anlayamadım.

Amac = Forum Huzurunu bozmak. Ama maalesef Yönetim bunu daha anlamadi. Yapacam birsey yok. Anti-Tubacilar cok forumda :D

Allah allah kanal yöneticileri için bu reytingler sorun değil ki böyle bir yola girdiler demek ki sana ne oluyor burda ben onu anlamıyorum.

neyse uzatmıyorum 20 dk iyi oranlr alsa fi,nali seneye kalırdı ve salı günü uzun özetle başlkardı :)

Kanalın derdi reyting değil; oyunculuklarıyla kaliteli, hikayesiyle farklı 20 Dakika'yı sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyorlar.
Star Tv 20 Dakika'yı çok seviyor ve destekliyormuş.
Bırakın bir bölümünün kaçmasını 1 dk.sının bile kaçtığında çok şeyin anlaşılmayacağı bir dizi izliyoruz.
Bazı çok izlenen (!) diziler gibi donuk gitmiyor ve 20 Dakika'da muhteşem oyunculuklar mevcut. :)

Amac = Forum Huzurunu bozmak. Ama maalesef Yönetim bunu daha anlamadi. Yapacam birsey yok. Anti-Tubacilar cok forumda :D

Yöneticilerin bazı üyelere ayrıcalık geçtiği bir gerçek zaten bazı üyeler babalarının çiftliği gibi ağzına geleni yazıyor ilgili ilgisiz herşeyi yazıyorlar ama bir uyaran müdahale eden yönetici ne yazık ki yok durum böyle oluncada ortaya bu durum çıkıyor

kanal reytingi dertetmese dizi baştan pllanlandığı gibi 30 bölümde biterdi 😉 herkese koaly gelsin :)

- - - Ekleme - - -

Yöneticilerin bazı üyelere ayrıcalık geçtiği bir gerçek zaten bazı üyeler babalarının çiftliği gibi ağzına geleni yazıyor ilgili ilgisiz herşeyi yazıyorlar ama bir uyaran müdahale eden yönetici ne yazık ki yok durum böyle oluncada ortaya bu durum çıkıyor

bak buna +10000000 katılıyorum :)

neyse uzatmıyorum 20 dk iyi oranlr alsa fi,nali seneye kalırdı ve salı günü uzun özetle başlkardı :)

20 Dakika çok yüksek reytingler alsaydı bile tek sezonluk olacaktı çünkü en başından öyle planlanan bir diziydi bunu oyuncular ve senaristlerde açıkladı zaten sen hala ne diyorsun

20 Dakika ile ilgili her Basligi Tubaya Saldiri icin ceviren eller varken bu forumda basimiz yere gelmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...