Beren'in İntikamı Daha Yeni Başladı

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,529
Puanı
1,060
Beren Saat'in intikam meleğine dönüştüğü dizi İntikam sezonun en iyi işlerinden biri olarak devam ediyor.
Dizi alışık olmadığımız şekilde güçlü bir kadın karakter ve onun mücadelesi üzerine kurulu.

Neyse bizdeki İntikam son sürat yoluna devam ederken ABD'deki Revenge'de de reytingler yerinde.
Dizi ABC'den 22 bölümlük 3.sezon onayını aldı.

Dizi ABD'de en çok izlenen 100 program içinde 26.,diziler arasında 16.sırada yer almıştı.
Ayrıca düzenlenen ankette Walking Dead 2012'nin en iyisi seçilirken Revenge 5.sırada yer almıştı.
beren-saat-vs-emily-vancamp_447942.jpg

Konu dışı mesaj konusunda seni örnek alıyordum halbuki.Güvendiğim dağlara kar yağdı.:D

:F:F çığ düşebilri bu gidişle neyse konuda kalalım :D artık konu dışına sınır geldi @darksaal hepsini siliyor o yüzden ben bile yazmıyorum düşün artık durumu
bu arada bence de intikam 3 seozn süğrecek @Fks14 :)

Başlık gerçekten de gereksiz olmuş. :D

İntikam başlamış zaten. A/B'de de zirvemizi aldık. Bence ilk defa bir uyarlama (senaryonun alınması) orjinalinden daha güzel oluyor. :)

Konuyu kaydırıyorum:)
@xemrexxx son bölümü izledin mi???? Felaket bitti dizi :F Onu bizde nasıl çekicekler acaba:F:F

Başlık gerçekten de gereksiz olmuş. :D

İntikam başlamış zaten. A/B'de de zirvemizi aldık. Bence ilk defa bir uyarlama (senaryonun alınması) orjinalinden daha güzel oluyor. :)
bari sen yapma önceki başlıklar senaryoyla alakalı konualşrdaydı bu dizinin süresi ile ilgili :D

- - - Ekleme - - -

Konuyu kaydırıyorum:)
@xemrexxx son bölümü izledin mi???? Felaket bitti dizi :F Onu bizde nasıl çekicekler acaba:F:F

evet falcon dedik ufak tefek çinli, mi koreli mi bilgisayar korsanı dedik kız her şeyui çokerti :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy