Şah Mat | 15. Bölüm

Şah Mat 15. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 0 0.0%
  • 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

Oy: 2 14.3%
  • 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 8 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Adının geçmesinden rahatsız mısın MFG? :T:

Geçen hafta diziye geri dönmek istiyodun :J :F

Öyle birsey mi istedim :D sadece fikir verdim, eger gerekliyse öyle birsey yapabilirsin dedim :D
MFG'yi sevmedim bu arada.. bundan böyle MFG yazan her mesaja dislike verecegim :) :F :kiki:

Öyle birsey mi istedim :D sadece fikir verdim, eger gerekliyse öyle birsey yapabilirsin dedim :D
MFG'yi sevmedim bu arada.. bundan böyle MFG yazan her mesaja dislike verecegim :) :F :kiki:

Demekki niyetin var. Ağzımı aradın :J :D

Centilmen diyoruz işte :T: Bi daha demem. :T:

Çok güzel olmuş aga ellerine sağlık.Şurası süper olmuş
34rcp44, Takas'ın bulunduğu hücrenin kapısını açıp çocuklarduymasın'la birlikte girer. 34rcp44, sürekli titreyen Takas'ın yanında duran, onun için getirilmiş ama hiç dokunulmamış yemeğe bakmaktayken.

çocuklarduymasın: İlk gün 3 öğün yemek yedi. Ama 2 gündür ağzına bir kere bile sürmedi.
34rcp44: Niye? Bir şey dedi mi?
çocuklarduymasın: Hayır.
34rcp44: ("domuz" kelimesini vurgulayarak) Domuz gibidir Takas. 30 gün daha yemese bile yaşar. İyi de bu niye böyle titriyo?
çocuklarduymasın: Bilmiyorum. (Gülerek) Altına s*çmış olmasın? (Kahkaha atarak) Ondan sonra da belki b*klunu yer domuz gibi.
34rcp44: Hahahaha. (Gülerek) Yuh. O kadar da değil
:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F
:F:F

- - - Ekleme - - -

Not:Dün okumuştum:D

- - - Ekleme - - -

PUANIM:**10**
Geçen gün vermiştim:d

Çok güzel olmuş aga ellerine sağlık.Şurası süper olmuş
34rcp44, Takas'ın bulunduğu hücrenin kapısını açıp çocuklarduymasın'la birlikte girer. 34rcp44, sürekli titreyen Takas'ın yanında duran, onun için getirilmiş ama hiç dokunulmamış yemeğe bakmaktayken.

çocuklarduymasın: İlk gün 3 öğün yemek yedi. Ama 2 gündür ağzına bir kere bile sürmedi.
34rcp44: Niye? Bir şey dedi mi?
çocuklarduymasın: Hayır.
34rcp44: ("domuz" kelimesini vurgulayarak) Domuz gibidir Takas. 30 gün daha yemese bile yaşar. İyi de bu niye böyle titriyo?
çocuklarduymasın: Bilmiyorum. (Gülerek) Altına s*çmış olmasın? (Kahkaha atarak) Ondan sonra da belki b*klunu yer domuz gibi.
34rcp44: Hahahaha. (Gülerek) Yuh. O kadar da değil
:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F
:F:F

- - - Ekleme - - -

Not:Dün okumuştum:D

- - - Ekleme - - -

PUANIM:**10**
Geçen gün vermiştim:d

Biliyorum okduğunu ve puan verdiğini 😎

Bir sonraki bölümde neredeyse bütün soru işaretleri kalkacak.

Bi ara diziyi bıraktığın için sen anlamazsın olayları ve 10 puan vermezsin kesin @Yakamoz-Asi :T:

Son düzenleme:
soru işareti yok bende hiç :kiki:

34rcp44 Hollanda'ya gitme görevini kimden, ne zaman aldı?
yatutarsa nasıl oldu da Derin Darbe oldu? (Bu süper bir plan. Beğenirsiniz eminim. @Yakamoz-Asi hariç)
Takas 34rcp44'e nasıl yakalandı?

Bunlar soru işareti işte :D

Sadece şu iki soru işareti kalıyor: takas'ın sevgilisi ve cookies'in akıbeti.