"Ben Burdan Atlarım" Gelecek Hafta Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Show TV ve Med Yapım'ın büyük umutlarla başlattığı "Ben Burdan Atlarım" adlı yarışma programı gelecek hafta son bölümüyle ekrana gelecek.

Armağan Çağlayan'ın hem uygulayıcı yapımcı olduğu ve hem jüri koltuğunda yer aldığı yarışma programı bir türlü istenilen reyting sonuçlarını elde edemeyince bitmesine karar verildi.

13 Mayıs Pazartesi akşamı canlı finaliyle ekrana gelecek olan yarışmada büyük ödül de kazanan kişiye verilecek.

ben-burdan-atlarim.jpg

Kaynak: MEDYABEY

Bundan 2-3 hafta önce demiştim ve doğru çıktı :) İyi oldu yerine daha güzel bir program gelir belki. Belirli bir vasatı aşamayan programdı :D

Aslında güzel ve keyifli bir programdı ama maalesef yine Show TV'nın yanlış yayın politikası yüzünden kan kaybetti program..

Tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı, Med Yapım sektöre ara versin biraz yenilenmeleri şart. :)

İsmini duymuştum ama hiç izlemedim nasıl bir program bilemiyorum ama baya vasat gibi. Sosyal medyada sürekli dalga konusu oldu program hatta Yalan Dünya dizisinde bile programın ismi geçmişti :)

5-10 dakika rast gelip izlemiştim. Berbattı, bitmesi doğru karar. :) Reytingleri de zaten parlak değildi. :)

Yarışmanın amacını anlamamıştım zaten. Benim gibi anlamayan tonlarca insan da vardır zaten.