Pis Yedili'nin Çekimleri Durduruldu Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060

Show TV'nin komedi gençlik dizisi Pis Yedili'nin çekimleri durdurulduğu iddaa ediliyor.

Twitter / Dedikoducu Çocuk'un bugün paylaştığı tweetinde kanalın ödeme sorunu yüzünden dizinin çekimlerine ara vermesini istediği söyleniyormuş.

Dedikoducu Çocuğun duyduklarına göre dizinin çekimlerine kısa süreliğine ( 3 - 7 gün ) ara verilmiş.

Dizinin bu hafta yayınlanmayacağı kesin değil ancak henüz Gani Müjde tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Pis Yedili muhtemelen gelecek sezon Show TV'de yayın hayatına devam etmeyecektir. Bu ödeme sıkıntısı nedeniyle dizi büyük bir ihtimalle başka bir kanala transfer olacaktır. Bu kanalda yüksek ihtimalle Fox TV olur gibi. Ama umarım böyle bir şey söz konusu olmaz...

Allah aşkına bu Pis Yedili bu sene bitmeyecek mi ki? Dizileri neden sömürdükten sonra bitiriyorlar?

Pis Yedili Total dizisi. Totalde 4`e indi. A/B desen zaten 2. Bari Totalde 6 falan kalsaydı bi derece.

Dizi başlarken 10`cu sınıftılar. Kaç sene gidecek bu? 32 yaşındaki adamları zaten 10`cu sınıf diye gösterdiler. Orçonun saçları beyazladı.

Allah aşkına bu Pis Yedili bu sene bitmeyecek mi ki? Dizileri neden sömürdükten sonra bitiriyorlar?

Pis Yedili Total dizisi. Totalde 4`e indi. A/B desen zaten 2. Bari Totalde 6 falan kalsaydı bi derece.

Dizi başlarken 10`cu sınıftılar. Kaç sene gidecek bu? 32 yaşındaki adamları zaten 10`cu sınıf diye gösterdiler. Orçonun saçları beyazladı.

Bu sene 11. sınıftalar RevaN, gelecek sezonda 12. sınıfta olacaklar ve mezun olacaklar...

"Gani Müjde" dizi başlarken reytinglerinin düzgün gitmesi halinde diziyi 3 sezon olarak planladıklarını söylemişti. :)

Bu sene 11. sınıftalar RevaN, gelecek sezonda 12. sınıfta olacaklar ve mezun olacaklar...

"Gani Müjde" dizi başlarken reytinglerinin düzgün gitmesi halinde diziyi 3 sezon olarak planladıklarını söylemişti. :)

Bizde 11 yıl. Ondan öyle söyledim. 12 sene olduğunu bilmiyordum.

Ama yine de reytingleri düştü son zamanlarda. Bi gençlik dizisinin bu kadar uzatılması gereksiz. Gerçi gençlik mi komedi mi orasını daha çözemedim. :):)

Bizde 11 yıl. Ondan öyle söyledim. 12 sene olduğunu bilmiyordum.

Ama yine de reytingleri düştü son zamanlarda. Bi gençlik dizisinin bu kadar uzatılması gereksiz. Gerçi gençlik mi komedi mi orasını daha çözemedim. :):)
Arada dramda var dizide, fakirler (varoşlar) ya. :GDG:

Ama güzel dizi bence. Ben her bölümünü izleyemiyorum dershanemden dolayı ama denk geldikçe izliyorum gayette iyi bir keyif alıyorum. Ümit İbrahim Kantarcılar'ın katılmasıyla daha iyi oldu bence dizi. :)

Arada dramda var dizide, fakirler (varoşlar) ya. :GDG:

Ama güzel dizi bence. Ben her bölümünü izleyemiyorum dershanemden dolayı ama denk geldikçe izliyorum gayette iyi bir keyif alıyorum. Ümit İbrahim Kantarcılar'ın katılmasıyla daha iyi oldu bence dizi. :)
O katılmadan önce bende izliyordum denk gelince. Sonra soğudum diziden. :D Küçük Sırlar`da da 2 bölüm oynamıştı soğumuştum diziden. Hiç sevmiyorum nedense. Hangi diziye gelse çürütüyor onu. :(

O katılmadan önce bende izliyordum denk gelince. Sonra soğudum diziden. :D Küçük Sırlar`da da 2 bölüm oynamıştı soğumuştum diziden. Hiç sevmiyorum nedense. Hangi diziye gelse çürütüyor onu. :(
Küçük Sırlar'da bende sevmiyordum pek canlandırdığı karakteri ama Çakıl Taşları dizisinde sevmiştim ben onu. "Pis Yedili"deki karakteride aslında hem "Küçük Sırlar"daki hemde "Çakıl Taşları"ndaki canlandırdığı karakterin karışımı. Gayet iyi bence. :GDG:

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy