Gençlerin Yeni Favori Dizisi

Aslında haklısın ama Rıza felan da gidince dizi %99 koptu. Yinede Afk final yapıp Emir'in yolu başka bir isim ile yeni bir dizi olarak başlamalıydı. Malesef Show Tv maddi sıkıntılarından dolayı diziye bir Final bile yapmadı :(
O dizi finali hak eden bir dizi değil bence. Yayından kaldırılması çok çok iyi oldu. Dediğin gibi karakterler ve diğer oyuncular değişseydi Çağatay-Gizem uyumu çok çok tutabilirdi. :)

Anlatmak istediğimde o aslında deminden beri.Bu dizi benim için ya da bir başka izleyicisi için efsanedir.İlla ki siz beğenin ya da beğenmeyin diye demiyorum.Tamamen şahsi fikrimi beyan ettim.Ancak 3 bölüm izleyerek neticeye varamazsın ki.Kaldı ki Hazal Kaya'nın oyunculuğuna diyecek söz yok bence. :)

Senin fikrin saygı duyuyorum ama 3 bölümde çok az değil. Bi diziyi 3 bölümde çözersin rahat. Bence hepsi fiyaskoydu.:)

Senin fikrin saygı duyuyorum ama 3 bölümde çok az değil. Bi diziyi 3 bölümde çözersin rahat. Bence hepsi fiyaskoydu.:)
İki sezon boyunca ekrana gelmiş bir diziye "Fiyasko" kelimesini dememelisin bence Yakup. Diziyi beğenmemiş olabilirsin fakat her beğenmediğimiz diziyi fiyasko olarak nitelendiremeyiz. Senin fiyasko dediğin diziyi 2 sezon boyunca büyük bir kitle takip etti. Ve gerçekten hiç hoş bir yakıştırma değil. Sana atarlanmam da bu yüzden aslında. Bence yazarken kelimelerini iyi seçmelisin...

O zaman Yakup ÖBGZK diziside tam bir fiyasko. Konusuyla, diyaloglarıyla çok çok klişe bir yapım. Senaryo çok durağan. İzlerken insana yeşilçam havasından başka hiç bir izlenim vermiyor... :)

Şu 3 bölüm durağan yAzdım diye mi bunları söylüyosun.. Konu çok değişik olmayabilir ama senaristin öyle bii kalemi var ki, tüm türkiyeyi kendine bağlıyodu her salı. Büyük osmanın söyledikleri cümleleri hangi senarist kalemi yazabilir? Afk nin tüm bölüm replik değerini topla ; öbgzk nin 1 bölüm replik değerini karşılAyamaz.. Oyunculukları demiyorum zaten vahide hariç hepsi oynuyamıyodu bile.. Düşün başroldeki çocuk oyunculukla uzaktan yakından alakası olmayan kişi.. Öbgzk oyunculuklarına girmiyorum bile , resmen ders veriyolar her hafta.. Prodüksyon konusunda zaten uçurum var birisi daha havayi fişek bile patlatamıyor , fotomontaj yapıyor :kiki: biriside 2 MİLYON DOKARA sadece PLATO MAHALLE kuruyor.. Herşey açık ve ortada.. Afk öbgzk uzağından geçmeyi bırak aynı katagoriye bile giremez.

Şu 3 bölüm durağan yAzdım diye mi bunları söylüyosun.. Konu çok değişik olmayabilir ama senaristin öyle bii kalemi var ki, tüm türkiyeyi kendine bağlıyodu her salı. Büyük osmanın söyledikleri cümleleri hangi senarist kalemi yazabilir? Afk nin tüm bölüm replik değerini topla ; öbgzk nin 1 bölüm replik değerini karşılAyamaz.. Oyunculukları demiyorum zaten vahide hariç hepsi oynuyamıyodu bile.. Düşün başroldeki çocuk oyunculukla uzaktan yakından alakası olmayan kişi.. Öbgzk oyunculuklarına girmiyorum bile , resmen ders veriyolar her hafta.. Prodüksyon konusunda zaten uçurum var birisi daha havayi fişek bile patlatamıyor , fotomontaj yapıyor :kiki: biriside 2 MİLYON DOKARA sadece PLATO MAHALLE kuruyor.. Herşey açık ve ortada.. Afk öbgzk uzağından geçmeyi bırak aynı katagoriye bile giremez.

Bu yorumunla ve smileyinle bana birini hatırlattın. Teşekkür ederim Yakup yorumun için. :)

afk nin neyi efsane Allah aşkına ya :D o efsaneyse her dizi efsanedir kremde efsanedir o zaman daha finali bile olmayan zaten aşırı basit ve yapmacık senaryosunu 2 sene bile koruyamayan sıradan hem de çok sıradan bir dizidir efsanelere hakaret etmeyin bari yazık günah :)

afk nin neyi efsane Allah aşkına ya :D o efsaneyse her dizi efsanedir kremde efsanedir o zaman daha finali bile olmayan zaten aşırı basit ve yapmacık senaryosunu 2 sene bile koruyamayan sıradan hem de çok sıradan bir dizidir efsanelere hakaret etmeyin bari yazık günah :)

Sanki her sahnesi oha vay be dedirtmis gibi :)

Adını Feriha koydum senaryo bakımından zaten sıradan.

Oyuncular desen mankenlerden geçilmiyordu dizi.

Neresiyle efsane?:D

Ne saçmalamış bazıları sesli güldüm cidden. Afk mi kaliteli? Bir Aşk Hikayesi gerek konusu gerek oyuncularıyla daha kaliteli bir dizi. Afk nin bir kere konusu çok sıradan klişe.

Herkesin zevki farklıdır.Kimisi bir diziyi daha farklı gözle bakarak izler.Karakterlerini sever,konusunu sever.Hiç bir diziye senaryosu 'basit' diyerek hakaret etmeye kimsenin hakkı yok bence.Benim için Aşkı memnu,hatırla sevgili ve adını feriha koydum gibi diziler efsanedir.Çünkü bu 3 dizi beni fazlasıyla içine çekmişti.Çok dokunmuştu kimi zaman.Herkesin efsanesi farklı.Konuyu fazla uzatmayın.

izlenmedği dizi hakkında atıp tutma part 272572582378687 kjendini göstermiş bu konuda gene neyse alıştık :)

- - - Ekleme - - -

izlemediği dizi hakkında atıp tutma başlamıış bu arada forumda gen e sistemsel sorun var galiba :(