1 Mayıs 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

yine haklı çıktık yav :D
Haklı çıkmadın :D Sen 8.84 dedin ben 10.5 dedim dizi 9.38 aldı :D

MY'nin düşüşü inşallah daha fazla devam etmez ve yeniden çift hanelere yükselir özellikle 15'lerde dolaştığı A/B'de 9.16 alması çok acı Yılmaz Şahin ya da Timur Savcı artık bu işe dur demeliler.. Dizi kendi oranlarına göre çok kötü gitse de genel olarak tüm dizilere baktığımızda 9 reyting hiç de kötü değil :D

- - - Ekleme - - -

Neyle alakası var peki
Yılmaz Şahin'le alakası var :) :)

Ama arkadaşlar Yılmaz Şahin'in de işi kolay değil. Her hafta tek başına 90 sayfa hatta daha fazla yazmak zorunda..

Neyle alakası var peki

kaç bölümdür yazıyoruz senarist yazamıyor diye :D

- - - Ekleme - - -

Ama arkadaşlar Yılmaz Şahin'in de işi kolay değil. Her hafta tek başına 90 sayfa hatta daha fazla yazmak zorunda..

elinde en iyi oyuncular var senaryo konusunda da sıkıntısı yok 120 dk nin 40 dksini tarihi oalylara aktarırı 80 dk liğini yazar ama yazamıyor gerçi kim gelirse gelsin bir Meral Okay etmez orası ayrı

Maç rekor kıracak bi maç değil. İntikam rahat geçer MY'yi.

buna üzülmem bn şuna üzülüyorum şu an star tv jb konseri için twitterda yarışma başlattı ve tweetler :(

<s>#</s>starbeliebers Bence Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Malkoçoğlunu oynamalı Justin derin bakışları ile herkesi ekran başına kilitleyebilir.
<s>#</s>starbeliebers Bu yaşta elde ettiği başarıya layık bir rol olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa oynaması yakışırdı. RT Lütfen
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Muhteşem Süleyman karakterine çok yakışırdı bence ❤ <s>#</s>starbeliebers
<s>#</s>starbeliebers Tabiki Muhteşem Yüzyıl Ve Karekter Olarak Malkoçoğlu Çünkü Justin’nin Bakışları Etkileyici İnsana Huzur Veriyor

buna üzülmem bn şuna üzülüyorum şu an star tv jb konseri için twitterda yarışma başlattı ve tweetler :(

<s>#</s>starbeliebers Bence Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Malkoçoğlunu oynamalı Justin derin bakışları ile herkesi ekran başına kilitleyebilir.
<s>#</s>starbeliebers Bu yaşta elde ettiği başarıya layık bir rol olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa oynaması yakışırdı. RT Lütfen
Muhteşem Yüzyıl dizisinde Muhteşem Süleyman karakterine çok yakışırdı bence ❤ <s>#</s>starbeliebers
<s>#</s>starbeliebers Tabiki Muhteşem Yüzyıl Ve Karekter Olarak Malkoçoğlu Çünkü Justin’nin Bakışları Etkileyici İnsana Huzur Veriyor

Ohaa :F Kanuni Justin :F