Maskeli Fedai
Favori Üye
Beğendim ama eminim daha güzel şeyler çıkacaktır senden. :GDG:
Saol. :Sonunda yayınlanmış dizi![]()
10 verdim hacı güzel olmuş başarılar![]()
Teşekkürler:
Bırakmamışsındır muhtemelenaga yine döktürmüşsün helal olsun bölüm süper ben orda kesin takasa bişey yapmış olmam lazım öyle kuru kuruya bırakıp gitmek olmaz
10 puan
Birileri beni hatırlasın artık![]()
Sağol aga
Emin olman güzel
Saol. :
Ne misillemesi lo? :😕: samtayms
Teşekkürler:
Bırakmamışsındır muhtemelen
- - - Ekleme - - -
Ben hep hatırlıyorum seni ama bi türlü diziye koyamadım.15. bölüm demiştim. %90 bi sonraki bölümde sendne bahsedeceğim 😉
Benim dirilme ihtimalim var mi![]()
Pişman mı oldun? :winkk:
Tüyo almakti amacimpisman olmam ben hic 😉
İstersen olur![]()
Yok simdi dizi amacindan cikmasinama diziye heyecan gerekli olursa ekleyebilirsin öyle bir durum
![]()
Aklıma güzel bir şey geldi. Ondan dedim![]()
Etkileyici bir bölüm olmuş her zaman ki gibi sık sık geri dönüp anlatmanı çok beğeniyorum ve 10 puan.![]()
Akşama okucamunutturma
![]()
Saol :Güzel olmuş verdim 10 puanı![]()
Almila: Ne konuşuyosun ya?
xemrexxx: (Telefonun mikrofon kısmını eliyle kapatır) Bi adam İngilizce konuşuyor.
Almila: Ver bana. (Telefon aldıktan sonra) Alo?
batuhankaralar: Almila? Professor 101 wants to see ya. [Profesör 101 seninle görüşmek istiyor.]
Almila: What? Tell me the cipher to believe you [Ne? Beni inandırmak için parolayı söyle]
batuhankaralar: Plywood [Kontrplak]
Almila: (Hafif korku ve şaşkınlık içinde) When? [Ne zaman?]
batuhankaralar: Right now. [Hemen şimdi] A car is waiting for you outside [Dışarıda bir araba seni bekliyor.] Be alone [Yalnız gel]
buraya kadar okudum resmen vadiden etkilenmişsin aga şifre falan
- - - Ekleme - - -
bölüm şahane olmuş kalite kokuyo resmen ingilizce-türkçe çeviriler flashbackler falan on numara olmuş kesinlikle en iyi dizi bu dizi
10 puan tabiki süper olmuş ama ben bu dizide çok ezik roldeyim lan agahep elimden kaçıyolar
![]()
Peki
Saol :
Bölümü geçen hafta yazmıştım ben. Bunu niye düşünmedin?Vadi bencen çalmış
Saol :Ezik olmak iyidir :O
bunu düşünmüştüm aslında geçen bölümden önce yazdın demio zaman pana senden etkilenmiş aga
![]()
uçarım sana ha ezik olmak iyiymiş![]()
Bölümü yazalı 10 günü geçiyo
Uç gel Ankara'ya![]()