Şah Mat | 14. Bölüm [2.Sezon]

Şah Mat 14. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

• 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Beğendim ama eminim daha güzel şeyler çıkacaktır senden. :GDG:

Emin olman güzel :X
Sonunda yayınlanmış dizi :D

10 verdim hacı güzel olmuş başarılar :)
Saol. ::)
Teşekkürler::)
aga yine döktürmüşsün helal olsun bölüm süper ben orda kesin takasa bişey yapmış olmam lazım öyle kuru kuruya bırakıp gitmek olmaz :D
10 puan
Bırakmamışsındır muhtemelen :D

- - - Ekleme - - -

Birileri beni hatırlasın artık :bağır:

Ben hep hatırlıyorum seni ama bi türlü diziye koyamadım. :F 15. bölüm demiştim. %90 bi sonraki bölümde sendne bahsedeceğim 😉

Ne misillemesi @xemrexxx?

Son düzenleme:
Etkileyici bir bölüm olmuş her zaman ki gibi sık sık geri dönüp anlatmanı çok beğeniyorum ve 10 puan. :D

Etkileyici bir bölüm olmuş her zaman ki gibi sık sık geri dönüp anlatmanı çok beğeniyorum ve 10 puan. :D

Aslında o yer son anda aklıma geldi. Yayınlamadan 10 dk önce koydum :X Yoksa 34rcp44'le @Forumdash başka şey konuşuyorlardı :X

Almila: Ne konuşuyosun ya?
xemrexxx: (Telefonun mikrofon kısmını eliyle kapatır) Bi adam İngilizce konuşuyor.
Almila: Ver bana. (Telefon aldıktan sonra) Alo?
batuhankaralar: Almila? Professor 101 wants to see ya. [Profesör 101 seninle görüşmek istiyor.]
Almila: What? Tell me the cipher to believe you [Ne? Beni inandırmak için parolayı söyle]
batuhankaralar: Plywood [Kontrplak]
Almila: (Hafif korku ve şaşkınlık içinde) When? [Ne zaman?]
batuhankaralar: Right now. [Hemen şimdi] A car is waiting for you outside [Dışarıda bir araba seni bekliyor.] Be alone [Yalnız gel]

buraya kadar okudum resmen vadiden etkilenmişsin aga şifre falan :kiki:

- - - Ekleme - - -

bölüm şahane olmuş kalite kokuyo resmen ingilizce-türkçe çeviriler flashbackler falan on numara olmuş kesinlikle en iyi dizi bu dizi
10 puan tabiki süper olmuş ama ben bu dizide çok ezik roldeyim lan aga :D hep elimden kaçıyolar :D

Akşama okucam:X unutturma:)

Peki :ok:
Güzel olmuş verdim 10 puanı :)
Saol ::)
Almila: Ne konuşuyosun ya?
xemrexxx: (Telefonun mikrofon kısmını eliyle kapatır) Bi adam İngilizce konuşuyor.
Almila: Ver bana. (Telefon aldıktan sonra) Alo?
batuhankaralar: Almila? Professor 101 wants to see ya. [Profesör 101 seninle görüşmek istiyor.]
Almila: What? Tell me the cipher to believe you [Ne? Beni inandırmak için parolayı söyle]
batuhankaralar: Plywood [Kontrplak]
Almila: (Hafif korku ve şaşkınlık içinde) When? [Ne zaman?]
batuhankaralar: Right now. [Hemen şimdi] A car is waiting for you outside [Dışarıda bir araba seni bekliyor.] Be alone [Yalnız gel]

buraya kadar okudum resmen vadiden etkilenmişsin aga şifre falan :kiki:

- - - Ekleme - - -

bölüm şahane olmuş kalite kokuyo resmen ingilizce-türkçe çeviriler flashbackler falan on numara olmuş kesinlikle en iyi dizi bu dizi
10 puan tabiki süper olmuş ama ben bu dizide çok ezik roldeyim lan aga :D hep elimden kaçıyolar :D

Bölümü geçen hafta yazmıştım ben. Bunu niye düşünmedin? :( Vadi benden çalmış :F

Saol ::) Ezik olmak iyidir :O

Peki :ok:

Saol ::)

Bölümü geçen hafta yazmıştım ben. Bunu niye düşünmedin? :( Vadi bencen çalmış :F

Saol ::) Ezik olmak iyidir :O

bunu düşünmüştüm aslında geçen bölümden önce yazdın demi :D o zaman pana senden etkilenmiş aga :kiki: :kiki:
uçarım sana ha ezik olmak iyiymiş :D