Şah Mat | 14. Bölüm [2.Sezon]

Şah Mat 14. Bölüm

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

Oy: 1 7.1%
  • 8

• 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,252
Puanı
1,061
mlv4z.png

[TABLE="class: outer_border, width: 150, align: center"]
[TR]
[TD]Tanıtım ve Bölümler:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. Sezon Tanıtım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şah Mat 14. Bölüm
Konuk Oyuncu:
batuhankaralar

Yarım saat sonra;
Büyükçe bir ormanın içinde 34rcp44, elleri arkadan bağlanmış, dizlerinin üstüne çökmüş vaziyette Takas'ın karşısında durmaktadır. çocuklarduymasın baygındır. Takas elindeki odunu yere bırakıp yavaşca 34rcp44'in kulağına eğildi.
Takas: Eeee. Bundan sonra?

Yarım saat önce;
yatutarsa: Fks14. Onlar da şah çekecek demiştim ya sana. Söyle. Şah mı çektiler yoksa Mat mı olduk?
Fks14: (Sinsice gülümseyerek) Ne şah....... Ne de Mat.

Hemen ardından 34rcp44, çocuklarduymasnı, Fks14, Takas ve yatutarsa'nın önünde bulunduğu garaj patladı.
Patlamanın etkisiylşe garajın kapıs yere yığıldı. Patlamanın etkisiyle 34rcp44 ve çocuklarduymasın bir tarafa, diğerleri öteki taraf savruldular. Takas, Fks14 ve yatutarsa koşarak uzaklaşmaya başladılar. 34rcp44, onların kaçtıklarını farketti ve arkalarından koşmaya başladılar. Koşarken;

34rcp44: Kahretsin. Allah kahretsin.
çocuklarduymasın: Nerden anladı da önceden hazırlık yaptı bu Fks14?
34rcp44:
Bilmiyorum. Bilsem bu durumda olmazdık.

Aynı zamanda cookies yaralı olduğu için sürünerek olay yerinde uzaklaşmaya çalıştı. Yaklaşık 150 metre yerde süründü ve bankta oturan bir adamın arkasından geldi. Adamın bacağına dokundu. O adam Arslan Bey'di. Kanser olduğu için düşünceli düşünceli oturmaktaydı. Normalde gündüz kemoterapinin ilk kürünü alcaktı ancak ertesi güne ertelenmişti.

Arslan Bey: N'oldu sana?
cookies: (Acı içinde) Ğaaahaaağaaaaahkk...
Arslan Bey: Seni bir yerden tanıyorum amaaaa... Neyse. Hadi.

Arslan Bey cookies'i hastaneye götürdü.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
28 Eylül 2032, Salı, Almila'nın Ofisi;
xemrexxx: cookies orada kaldı.
Almila: Ne hali varsa görsün. Onun için ölüyüm mü? Ne yapıyım?

Bir süre sonra xemrexxx'in telefonu çalar. Arayan @batuhankaralar'dır. batuhankaralar, Amerika'daki Profesör 101'in sağ koludur.

xemrexxx: Alo?
batuhankaralar: Who are you? [Sen kimsin?]
xemrexxx: Ne?
batuhankaralar: English please. [İngilizce lütfen]
xemrexxx: İngliş mi? Vat?
batuhankaralar: Is Almila there? [Almila orada mı?]
xemrexxx: Ne diyon anlamıyom........... Vats ken ay du... samtayms.

Almila konuşmayı keser.

Almila: Ne konuşuyosun ya?
xemrexxx: (Telefonun mikrofon kısmını eliyle kapatır) Bi adam İngilizce konuşuyor.
Almila: Ver bana. (Telefon aldıktan sonra) Alo?
batuhankaralar: Almila? Professor 101 wants to see ya. [Profesör 101 seninle görüşmek istiyor.]
Almila: What? Tell me the cipher to believe you [Ne? Beni inandırmak için parolayı söyle]
batuhankaralar: Plywood [Kontrplak]
Almila: (Hafif korku ve şaşkınlık içinde) When? [Ne zaman?]
batuhankaralar: Right now. [Hemen şimdi] A car is waiting for you outside [Dışarıda bir araba seni bekliyor.] Be alone [Yalnız gel]

batuhankaralar telefonu kapattı. Almila ise apar topar hazırlanıp çıktı ve aşağıda bekleyen arabaya bindi. Oradan havalimanına gittiler. Amerika'ya gitmek için Profesör 101'in özel uçağına bindiler.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
29 Eylül 2032, Çarşamba, Orman;
34rcp44 ve çocuklarduymasın bu üçlüyü takip etti. O zamana kadar saat gece yarısın geçti. Bir süre sonra Takas, Fks14 ve yatutarsa ayrı yönlere doğru koşmaya başladılar.

çocuklarduymasın: Ayrıldılar.
34rcp44: Diğerlerini salla. Takas'a koş!

Takas'ın peşinden koşmaya devam ettiler. Takas ve WesTxCoasT bir ormana girdi. Ağaçların arasında uzun bir koşturmacanın sonunda Takas ve WesTxCoasT aradaki mesafeyi açtılar. Koşarken;

Takas: Dur!
WestxCoasT: N'oldu?
Takas: Saklan şu ağacın arkasına.

WesTxCoasT bir ağacın arkasına saklanırken Takas da başka bir ağaca tırmandı. Beklemeye başladılar.
34rcp44 ve çocuklarduymasın birbirlerinden uzakta koşarken çocuklarduymasın WesTxCoasT'ın olduğu ağacın oraya doğru koştu. Tam ağacın oradan geçerken WeSTxCoasT çıktı ve koşmakta olan çocuklarduymasın'ın boğazına koluyla vurdu. çocuklarduymasın sırt üstü yere düşerken "Aaaaa" diye bağırdı. 34rcp444 sesi duyunca;

34rcp44:
Heey! N'oluyo orda?

O tarafa doğru koşarken Takas'ın üstünde bulunduğu ağacın altından geçti. Takas onu görünce aşağı inip arkasından koştu ve odunla vurup bayılttı.
34rcp44 kendine geldiğinde çocuklarduymasın baygın yatıyordu. Kendisi ise dizlerinin üstüne çökmüş ve elleri arkadan bağlanmış bir vaziyetteyken Takas, elindeki odunu yavaşça yere bırakıp 34rcp44'ün kulağına eğildi.

Takas: Eeee. Bundan sonra?
29 Eylül 2032, Çarşamba, Forumdash'ın Oteli;
Ertesi gün;

Forumdash: Sen hala anlatmadın. Ne yaptın oralarda?
34rcp44: Bizim yanımızda yer almayan Hollanda'yı bitirdim. (Biraz sessizlikten sonra) Çok havalı konuştum galiba. (Güler.)Tek başıma hiç bi halt yapamazdım orada.
Forumdash: (Gülümsedikten sonra) Herneyse... En baştan anlat.
34rcp44: 3,5 ay önce. Her şey yeni planlanmıştı tabi. Ben, çocuklarduymasın ve WesTxCoasT Yakamoz-Asi'nin evine gittik, onu öldürmek için. Nihayetinde o da ben de öldük. Herkes öyle sandı yani. WesTxCoasT Takas'a durumu planlandığı gibi anlatmıştı:

WestxCoasT:
Yakamoz-Asi bütün eve benzin dökmüştü. Bütün ev benzin kokuyodu. Biz odalara bakarken Yakamoz-Asi 34rcp44'ün karşısına çıkmış. Onu vurdu. Biz sesi duyunca koştuk. çocuklarduymasın Yakamoz-Asi'yi sırtından vurdu. Elindeki çakmak yanıyo olduğu için yere düşer düşmez her yer alev aldı. 34rcp44'le aramıza alev girdiği için ona ulaşamadık. Sonra da...

Takas duydukları kaşısında donakaldı ve telefonu elinden düşürdü ve parçalara ayrıldı.

34rcp44:
WesTxCoasT Takas'a durumu planlandığı gibi anlatmıştı. Her şey bundan sonra gelişti. Aslında Yakamoz-Asi'yi öldürmek birkaç dakikamızı aldı. Daha sonra onu iki adamı ile birlikte yaktığımız evin çinde bıraktık. Öncesinde bina boşaltılmıştı tabiki.
29 Eylül 2032, Çarşamba, Amerika, New York, John F. Keneddy Havaalanı;
Almila'nın içinde bulunduğu uçak New York'taki John F. Keneddy Havaalanına indi.
29 Eylül 2032, Çarşamba, Harranlı Kahvehanesi;
Yatutarsa bir masada oturmaktadır. Fks14 elini yüzünü yıkadıktan sonra gelip aynı masaya oturdu.

yatutarsa: Offf.
Fks14: N'oldu? (Sigarasını yakar.)
yatutarsa: Offff. Olmuyor
Fks14: Ne olmuyor?
yatutarsa: Unutmak...
Fks14: Neyi?
yatutarsa: Pfff. Unutamıyorum. (Fks14 sigarasını çekmek için ağzına götürürken yatutarsa sigarayı alıp içmeye başlar.)
Fks14: Neyi? Kimi?
yatutarsa: Öhöö Öhhöö. Onu
Fks14: O kim? Lafı dolandırma.
yatutarsa: Almila...

34rcp44 Takas'ın Elinden Nasıl Kurtuldu ve Forumdash'ın Yanına Geldi?
Takas'a Ne Oldu?
Almila Amerika'da Ne Yapacak?
Profesör 101 Almila'dan Ne İsteyecek?
Arslan Bey ve cookies'e Ne Olacak?

Yönetmen
XanTier

Yapımcı - Senaryo
XanTier

Cast
34rcp44
Almila
Forumdash
Arslan Bey
yatutarsa
Fks14
berkann
WesTxCoasT
çocuklarduymasın
takas
cookies
Zeynep

mluxf.png

la tam çıkıyodum paylaşmışsın neyse akşama okurum artık çıkmam lazım :D

Güzel bir bölüm olmuş @XanTier 10 point. ::)

Yine bölümün sonunda bombayı patlatmışım :D

Sonunu okuduğumda şok oldum ::D ::D Bölüm çok güzel olmuş ellerine sağlık :) Umarım Prof... tahmin ettiğim kişi değildi 😉

10 PUAN !

Diyaloglar ve flashback yapman güzel olmus. Sonu ilgi cekici :D Video yok bu sefer. O yüzden 9 Puan.

dizinin süresi kısalmış bu hali güzel olmamış :)
dizide bile misilleme peşindesin panpa :F

aga yine döktürmüşsün helal olsun bölüm süper ben orda kesin takasa bişey yapmış olmam lazım öyle kuru kuruya bırakıp gitmek olmaz :D
10 puan