FORUM'UN YOLU - ANASAYFA | 3. Bölüm | Sezon Finali

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 5.3%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 4 21.1%
  • 9

Oy: 7 36.8%
  • 10

Oy: 7 36.8%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Çok beğendim. 10 verdim. Bekliyorum yeni sezonu :D

Teşekkür ederim Buğra. :)

Haziran ayından itibaren yayınlayacağım. Yeni sezonda daha fazla vakit ayırabileceğim için dahada güzel olacak her bölüm. :)

:F

Gayet güzel olmuş bence. Uzunluğu da iyi sayılır. Ama uzat da uzat. Bana hep kısa geliyo :D

Her zamanki puan 😉

Her zaman ayni puan mi verilir aga :D sende kisiye göre puan veriyorsun gibi :D kisiye göre yapsam 10 veririm, ama gercekci olmakta fayda var, senariste binevi sinyal gönderiyorsun :D

:F

Gayet güzel olmuş bence. Uzunluğu da iyi sayılır. Ama uzat da uzat. Bana hep kısa geliyo :D

Her zamanki puan 😉

Teşekkür ederim Melih. Senden ne zaman 10 alacağım çok merak ediyorum. :)

Bu bölüm biraz uzattım aslında. Sonradan pişman oldum ama uzattım bu bölümü gerçekten...

Her zaman ayni puan mi verilir aga :D sende kisiye göre puan veriyorsun gibi :D kisiye göre yapsam 10 veririm, ama gercekci olmakta fayda var, senariste binevi sinyal gönderiyorsun :D

Kişiye göre puan vermem :bağır:

Esra neden o puanı verdiğimi biliyor 😉 (Kötü ve özel bi şey değil ha :F)

Teşekkür ederim Melih. Senden ne zaman 10 alacağım çok merak ediyorum. :)

Bu bölüm biraz uzattım aslında. Sonradan pişman oldum ama uzattım bu bölümü gerçekten...

10 alacağın bölümü ben de merak ediyorum :D

Uzunluğu iyi. Tatmin etti. Önceki bölümler hemen bitiveriyodu. :X Hiç bi şey anlamıyodum bölümden.

Bu gayet iyi olmuş. Ama uzatırsan da karşı çıkmam yani :X

Çok beğendim. Eline sağlık Esra. :):)

Yalnız bazı küçük noktalar var.

1. Fks14 - Teşekkürler der ama " :D " bu smile'i kullanmaz genellikle. :D

2. Bi de Lordly'nin alıntısı garip geldi. Belki eskiden böyle alıntılamış olabilir, ama genellikle Lordly sadece laf sokar. Hakareti de eksik etmez. :D

3. Bi de keşke beyazsoy'un yorumlarımdan sonra " :))))))))))" bu smile kullansaydın. :D

Neyse ufak detaylar bunlar.

Puanım 10. :) (mobil)

Çok beğendim. Eline sağlık Esra. :):)

Yalnız bazı küçük noktalar var.

1. Fks14 - Teşekkürler der ama " :D " bu smile'i kullanmaz genellikle. :D

2. Bi de Lordly'nin alıntısı garip geldi. Belki eskiden böyle alıntılamış olabilir, ama genellikle Lordly sadece laf sokar. Hakareti de eksik etmez. :D

3. Bi de keşke beyazsoy'un yorumlarımdan sonra " :))))))))))" bu smile kullansaydın. :D

Neyse ufak detaylar bunlar.

Puanım 10. :) (mobil)
Teşekkürler RevaN. :)

Fks14'ün smileyi bende ":D" olarak gözüküyor. Yapmaya çalıştım ama olmadı. Lordly'nin laf soktuğunu biliyorum ama eğlenceli bir dizide ben o tür diğer şeyleri yazmak istemedim. Beyazsoy konusunda haklısın. Kullanabilirdim, evet. :)

-

Bir an öyle diyesim geldi.:jump2:

Teşekkürler RevaN. :)

Fks14'ün smileyi bende ":D" olarak gözüküyor. Yapmaya çalıştım ama olmadı. Lordly'nin laf soktuğunu biliyorum ama eğlenceli bir dizide ben o tür diğer şeyleri yazmak istemedim. Beyazsoy konusunda haklısın. Kullanabilirdim, evet. :)

Fks14'ün smileni kullanmak istiyorsan ":D" smile'ni kopyala ve oraya yapıştır. Bu zaman oluyor. :)

Beyazsoy'un laflarına da hala ekleyebilirsin aslında. :D