Futbu | Hata & Eksik Bildirme Merkezi

Kaşiften transfer edilen oyunculardan bazılarından iki tane var.

Problem çözülmüştür. Fakat daha önceden ikişer tane olan oyuncularla ilgili işlem yapılmayacak. Gelecek sezonlarda bu sorun olmayacak. Eğer sistemin çalışmadığını düşünüyorsunuz ve kaşiften yine daha önce ligde olan bir oyuncu gelirse lütfen bildirin...

[B @OzaN bu haftaki maçlarda hata mı var? Çünkü benim geçen hafta aldığım oyuncu tekrar bana "almak istiyor musun?" diye soruldu. Kadroyu kurmuştum fakat geçen haftaki kadro ile çıkılmış. :)

Edit: Maçlar geri alınmış. :D

- - - Ekleme - - -

@OzaN[/B]

Yazmıştım @darksaal :D

[h=4]19. Hafta Fikstürü[/h]
-​
Werder Bremen

-​
Greuther Fürth

-​
Fortuna Düsseldorf

-​
Schalke 04

-​
Mainz 05

-​
Hannover 96

-​
Borussia Mönchengladbach

-​
Bayern Münih

-​
Wolfsburg

Hala böyle bende. Aslında ben de görmüştüm - yenildiği fakat benim ayarladığım kadro ile çıkılmamıştı. Ama ben kadroyu filan ayrlamıştım hatta foruma da yazmıştım. Sturtgart maçındaki kadro ile çıkılmış maça. Yine aynı şekilde Sturtgat maçından önce aldığım Ayew'i Hannover maçı oynandıktan sonra tekrar aldım. Antrenmalar da yine bir hafta geriye gitti.
Bu sebepten bu haftanın baştan oynanmasını rica ediyorum. :D @OzaN

@berkann ne diyorsun hiçbir şey anlamadım. :D

Yani kısacası bende maçlar oynanmamış. :D Akşam saat 4 gibi baktığımda oynanmıştı fakat oynanan maçta benim ayarladağım kadro yerine Sturtgart (bir önceki hafta) maçına çıktığım kadro ile çıkmıştı. :) Şimdilik asıl konu bu. :D

- - - Ekleme - - -

İki sorun var yani. :D

Şimdi benim oyuncum yeni geldi 2 maç yaptı kondisyonu 0
Ben nasıl galip geleceğim :(

Şu an bende gözüktü Hannover maçı fakat şöyle bir sorun var. Benim kadrom böyle değildi bu maç için:
GK René Adler 7
DL Dennis Aogo 7
DC Slobodan Rajkovic 7
DC Maxime Gonalons 6
DR Heiko Westermann 6
MC Dani Parejo 6
MC Milan Badelj 7
AML Bernard 5
AMR Maximilian Beister 6
ST Marcus Berg 5
ST Ádám Szalai 6

Bu kadro Sturtgart maçındaki kadromdu:
GK René Adler 7
DL Dennis Aogo 9
DC Slobodan Rajkovic 7
DC Maxime Gonalons 6
DR Heiko Westermann 7
MC Dani Parejo 9
MC Milan Badelj 10
AML Bernard 10
AMR Maximilian Beister 8
ST Marcus Berg 8
ST Ádám Szalai 9

Değiştirmiştim. :(

- - - Ekleme - - -

@OzaN

Önceki iki gece sanırım eski sunucu ile yeni sunucu arasında bir karışıklık yaşandı. Eski sunucu tamamen devre dışı bırakıldı. Bu akşam son kontrolleri de yapacağım sorun olacağını sanmıyorum bundan sonra.

Oyuncu teklif yoluyla ayrılmış ama hala transfer listesinde duruyormuş.

Sorun çözülmüştür.

- - - Ekleme - - -

Taraftar güveni sorunluymuş.

Sorun çözülmüştür. Taraftar Güveni menüsünden artık gerçek güveninizi görebilirsiniz.