Müzikte Geri Olduğumuz Tek Nokta!

Muyap'tan kaliteli bir şekilde ve tek bir video altından izlenmesini isteyen bir sanatçı. :):)

Kendisinin yayınladığı video da kaliteli olur. :) İlk önce sanatçı yayınlayacak zaten videoyu, sonradan yayınlayanların videolarını da şikayet üzerine sildirttiririm. :) Yine aynı sonuç, gerçek izlenme oranları ile birlikte, silinmeden sonsuza dek. :D

Hande yener Muyapla Vevo gibi çalişiyor gunu gunune saati saatine.Baskları yuklemeden önce muyapta oluyor.Sanırım @OzaN 'ın demesi gibi sanatcılarada baglı biraz

Kendisinin yayınladığı video da kaliteli olur. :) İlk önce sanatçı yayınlayacak zaten videoyu, sonradan yayınlayanların videolarını da şikayet üzerine sildirttiririm. :) Yine aynı sonuç, gerçek izlenme oranları ile birlikte, silinmeden sonsuza dek. :D

Muyap'ta bütün videoların bulunması bence daha iyi oluyor. Hem yeni çıkanları kolayca takip edebiliyoruz hem de gerektiğinde daha kolay buluyoruz klipleri.

Ayrıca özendiğiniz Vevo'yu da ben hiç sevmiyorum şahsen. Dört bir yandan reklam koyuyorlar. Ben Adele dinliyorum bana çıkartıyor Justin Bieber reklamı mesela. Ben görmek zorunda mıyım Justin Bieber reklamı? :)

Muyap'ta bütün videoların bulunması bence daha iyi oluyor. Hem yeni çıkanları kolayca takip edebiliyoruz hem de gerektiğinde daha kolay buluyoruz klipleri.

Ayrıca özendiğiniz Vevo'yu da ben hiç sevmiyorum şahsen. Dört bir yandan reklam koyuyorlar. Ben Adele dinliyorum bana çıkartıyor Justin Bieber reklamı mesela. Ben görmek zorunda mıyım Justin Bieber reklamı? :)

Müyap'ta yayınlanan o kadar çok video var ki, bir çok sanatçıyı tanımıyorum ben. :) Ama mesela ben Sıla dinlemek istiyorum, hemen Sıla'nın kanalına gidip istediğim şarkısını daha rahat bulabilirim. :)

Reklam olayına gelirsek, yeni çıkan şarkıları tanıtmak amacıyla onlar. Yani bizde de olsa güzel olur bence. :) Sonuçta sanaldaki reklamları çoğu kişi görmek istemez. :)

Müyap'ta yayınlanan o kadar çok video var ki, bir çok sanatçıyı tanımıyorum ben. :) Ama mesela ben Sıla dinlemek istiyorum, hemen Sıla'nın kanalına gidip istediğim şarkısını daha rahat bulabilirim. :)

Reklam olayına gelirsek, yeni çıkan şarkıları tanıtmak amacıyla onlar. Yani bizde de olsa güzel olur bence. :) Sonuçta sanaldaki reklamları çoğu kişi görmek istemez. :)

Sıla yaz arama kısmına çıksın hemen. :):)

Veya şu şekilde sanatçı araması yapabilirsin: http://www.youtube.com/artist/sıla?feature=watch_video_title

Bence o reklamla ilgili değil Bieber ergenini gördüğün için mutsuzsun. :D

Sıla yaz arama kısmına çıksın hemen. :):)

Veya şu şekilde sanatçı araması yapabilirsin: http://www.youtube.com/artist/s%C4%B1la?feature=watch_video_title

Zaten normalinde arama kısmından arıyoruz. :D Bunun sanatçının kendi kanalından yayınlanması veya Müyap'tan yayınlamasının bir etkisi yok. :)

2.sini hiç kullanmadım. :D

Ama asıl sorun arama değil, asıl sorun videoların silinmesi. Ve bu videoları tek çatı altında birleştirmesi. :) Müyap'ta da var diyeceksin ama şarkılarını Müyap'tan yayınlayan tanımadığım çok sanatçı var. Tek kanalda olursa daha iyi olur. Hem mesela sen sevdiğin bir sanatçının kanalına mı abone olmak istersin, y

- - - Ekleme - - -

yoksa şarkılarını bilmediğin o kadar çok sanatçının olduğu Müyap'a mı? :)

Bilmiyorum @OzaN .

Bu arada Gülşen , Göksel , Nil Karaibrahimgil'in falanda varmış. 1 yıldan fazla olmuş kanallarını açalı ama şarkılarını oralarda yayınlamıyorlar.