18 Nisan 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Kanal D ve Show TV'de birde Star TV'de 21.45'de başlıyordu demi?

Son 3 yıla kadar 21:45'teydi.
2011'de ATV'ye geçince o erkene çekti. 21'e kadar çekti neredeyse. Bu sezon 21 15. Bugün 21'e çekti yeniden.

Kendi günü kendi saatindeki saati 21:45. Ama 21:45 artık hayal :mmm:

- - - Ekleme - - -

kışkırtıcı mesajlara birinin cevap vermesi lazımdı o da ben oldum vadime feda ediyorum kendimi :kiki:

İyi oldu. Kaç aydır ban yememiştin. Özlemişsindir :F

vadi çökertti sbt yi doğaldır adamların cihazları bu kadar reytingi maçlar dışında bi perşembe günü görüyo dayanamadı tabi :kiki:

- - - Ekleme - - -

acaba 23.00-23.15 arası kaç aldık ya 17 yi geçmişizdir belki ama benim tahminim 15.80 falan almışızdır :D yarın 14 falan alırız atv normal sistemi bozmasaydı 15 i geçerdik

. @xBUGRAx bugün iş erken bitti hadi evine git dinlen biraz sende :kiki:

Adamlar sana kıyak geçmiş Bugra bugün erken uyu yarın okulun yok mu senin gece yarılarına kadar anlık paylaşıyosun. :D

1.30 yatamaya hasret kaldım tam 6 gündür 3.30 da yatıp 6.00 da kalkıyorum düşün halimi buğra :D

offffffffff...bu ne laynnnnnn....vadi 16.6 ..............ohanze galatasaray la.....fenerin avrupa maçları mübarekkkkkkk.....vaşşşşhhhh ki ne vaşşşşşşşhhhhhhhh...ağa ağa olalı böyle reyting görmemiştir......marabalar ne etsinn.....tabii vadinin anlıklarını çekemeyen bazı üyeler türkiyeyi bırakmışta taaaaaa....amerikadan çizgi film videoları paylaşıyolar....ama şaşırmadım...sonuçta değirmenin ve tom jerry nin suyu gibi intikamın suyuda aynı yerden gelmiyo muuu...ayrıcana bazı üyelerin vadi izlerken suçüstü yapılmasıda ilginç...vadi rekor rekor üstüne kırarak sbt yi çökertmiştirrrr....saygılar saygılarrrrrr..:kiki::a..s.:

Intikamin dun yayinlanan bolumu cok iyiydi. Son sahne cok basariliydi..