legolas9900
Favori Üye
Hele sükür okul bitti vadiye yetisecem![]()
aga sen kaça gidiyodun
Türkiyedeki Lise seylerini pek bilmem ondan sinif olarak 11 e gidiyorum aga![]()
geç çıkıyomuşsun ya biz 11 deyken sabahçıydık![]()
Aga Ben Almanya da yasiyorum ondan sabahci felan yok
Persembeleri saat 10 dan 17 ye kadar okuldayim![]()
laaa..bi avatardır gidiyo....james cameronun avatar filmi bile bu kadar konuşulmamıştır yeminle....değiştircez tamam....acele etmeyin....şöyle vadinin ve hızlının klasına yakışan bi avatar denk getirdikmi değiştircez sözzzz....:a..s.:
laaa..bi avatardır gidiyo....james cameronun avatar filmi bile bu kadar konuşulmamıştır yeminle....değiştircez tamam....acele etmeyin....şöyle vadinin ve hızlının klasına yakışan bi avatar denk getirdikmi değiştircez sözzzz....:a..s.:
Ohooo çıkmaz ayın son çarşambası değiştirecen heraldelaaa..bi avatardır gidiyo....james cameronun avatar filmi bile bu kadar konuşulmamıştır yeminle....değiştircez tamam....acele etmeyin....şöyle vadinin ve hızlının klasına yakışan bi avatar denk getirdikmi değiştircez sözzzz....:a..s.:
- - - Ekleme - - -
o zamana kalmaz ...Ohooo çıkmaz ayın son çarşambası değiştirecen heralde
İzlerken farketmiştim.![]()
takasla xantier fark etmemiş onlar şurupçunun etkisindeler demekki hala![]()
Onlar sahneye odaklanmış, Kara'nın "Polat" diye bağırmasını bekliyorlar.![]()
HeheHiç farketmedim onu
![]()
Onlar sahneye odaklanmış, Kara'nın "Polat" diye bağırmasını bekliyorlar.![]()
nasıl farketmezsin nasıl izliyosun![]()
- - - Ekleme - - -
Onur Tan'a çok meraklıydık sanki![]()
e işte ondan diyom ya aga onur düşmanımız onu görünce hemen abdüle mesajı çakıcaktın sıkıcaktı kafasına![]()
Ben Vadi izlerken elimde kumandandan başka teknolojik alet bulundurmuyorum malesef![]()
bundan sonra bulundur işte aga![]()