AŞK-I EFSANE | 8. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 1 8.3%
  • 6

Oy: 1 8.3%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 9

Oy: 4 33.3%
  • 10

Oy: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
O Kadar cok dizi var ki, artik hangi dizide ne oldu unutuyorum :D Ama sadece bu bölüme bakarsam "on" nümero bes Yildiz olmus. Harika! :)

Hadi hadi, yeme bizi simdi :D
Furkan ile yaptığımız röportajlardan da anlamış olmanız gerekirdi. Hatta tanıtım fragmanına da dikkat ettiyseniz Mary'nin ağzından her şey. Senaristlerin tuttuğu bir taraf mutlaka olur yani. Kimisi kötü bir karakteri tutar kimisi iyi bir karakteri. :GDG:

Furkan ile yaptığımız röportajlardan da anlamış olmanız gerekirdi. Hatta tanıtım fragmanına da dikkat ettiyseniz Mary'nin ağzından her şey. Senaristlerin tuttuğu bir taraf mutlaka olur yani. Kimisi kötü bir karakteri tutar kimisi iyi bir karakteri. :GDG:

O röpörtaji tekrar okumaliyim anlasilan :) Mary neler yapacak acaba.. birbirine düsürür Daniel ile Elisabeth'i kesin..

Senarist de taraf tutuyosa biz n'apak? :T:
Şimdi dizinin kötü bir sonla bitmesini istiyorsan senin kötü karakteri tutuyor olman gerekir. İyi bir sonla bitmesini istiyorsan iyi bir karakteri tutman gerekir. Bunu tıpkı okuyucu gibi düşünmek gerek. Okuyucunun da her zaman tuttuğu bir taraf vardır. Mesela @Almila Elizabeth'i tutuyor. Haa ben senaryoyu yazarken her zaman akışına bırakırım ama okuyucu gözüyle baktığım zaman tarafımı belli ederim. :)

O röpörtaji tekrar okumaliyim anlasilan :) Mary neler yapacak acaba.. birbirine düsürür Daniel ile Elisabeth'i kesin..

Dizinin ilk bölümlerini çabuk unuttun sanırım. Daniel ve Elizabeth'in arası bozuk zaten. :)

Şimdi dizinin kötü bir sonla bitmesini istiyorsan senin kötü karakteri tutuyor olman gerekir. İyi bir sonla bitmesini istiyorsan iyi bir karakteri tutman gerekir. Bunu tıpkı okuyucu gibi düşünmek gerek. Okuyucunun da her zaman tuttuğu bir taraf vardır. Mesela @Almila Elizabeth'i tutuyor. Haa ben senaryoyu yazarken her zaman akışına bırakırım ama okuyucu gözüyle baktığım zaman tarafımı belli ederim. :)

Ben de aynı şeyi yapıyorum. Laf olsun diye söylemiştim zaten :F

Unutkanim zaten normal :D

İlk bölümde karakter analizini yayınlarken belirmiştim. :)

ANA KARAKTERLER
Kral Daniel : Sırlarla dolu ülkenin Kralı. Son derece dürüst ve güvenilir. Verdiği sözü yerine getirir
Mary : Çocukluğu resmen yok olmuş, doğar doğmaz hayatın gerçekleriyle yüzyüze gelmiş 19 yaşında bir genç kızdır.
Prenses İsabella : Kralın kızı. Genel anlamda iyi bir kızdır ama bazen işine gelmediğinde içinden canavar çıkabiliyor.
Prens Norman : Ülkenin tüm kadınlarının hayran olduğu 22 yaşında bir genç. Aynı zamanda Kralın oğlu. Sarışın mavi gözlü uzun boylu bir delikanlı o.
James : Sarayın veziridir. Kendisi iki yüzlüdür. Kralla arası iyi iken Prens Norman ile arası kötüdür. Baba oğulu birbirine düşürüp tahtın başına geçme peşindedir.
Arthur : Marynin sevgilisi. O kadar yakışıklı olmasına rağmen o da sefalet içinde sürüklenip gitmektedir.
Kraliçe Elizabeth :Tüm saraydan o sorulur. Kralla aralarında hiçbir bağ kalmamıştı. O sadece soylu bir aileden geldiği için saraydan atılamamıştır.
Cedric : Normanın yardımcısı.
Lady Elise : Normanın sevgilisi. Ülkenin soylu bir ailesinin kızı. Ancak fazla haddini bilmez ve fazla şımarık.
Janet : Marynin kardeşi gibi sevdiği arkadaşı. Dedikodu yapmayı seven bir kız. Bu yüzden Mary ile sürekli küsüp barışırlar.
Madam Giselle : Sarayın terzisi.

Okudum diziyi. Orta halli, biraz fantastik bir aşk hikayesi. Dizinin işleyişi yavaş geldi bana. Dizinin önceki bölümlerini de okumuşum zaten :)

Senaryonun kötü sonuçlanması daha gerçekçi olur ne de olsa gerçekte öyle :)