AŞK-I EFSANE | 8. Bölüm | Yeni Bölüm

Kaç puan?

• 5

Oy: 1 8.3%
  • 6

Oy: 1 8.3%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 9

Oy: 4 33.3%
  • 10

Oy: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
DİZİ KOLİK
YAPIM

sunar;

TANITIM FRAGMANI

ÖZET

Arthur Mary'nin en nefret ettiği kişi ile aynı yataktadır çıplak bir vaziyette : Cicely ile.
Mary tüm bu olup bitene inanamıyordu ama artık sadece tek bir planı vardı. O da artık sıradan bir köylü kızı olmayacağı. Hayatta kendisine karşı kötülük yapan herkesi bu şekilde vuracaktı. O artık saray hanımı olacaktı. Tüm eşyalarını topladıktan sonra en iyi arkadaşı ve dostu Janet'la da vedalaşan Mary'i yeni hayatında neler bekliyordu?

AŞK-I EFSANE | başlıyor...

Mary sarayın yolunu tutmuştu. Sarayın önüne gelen Mary nöbetçilere bir türlü sözünü dinletemiyordu. "Kral'ı görmek istiyorum." diye adeta haykıran Mary muhafızların elini kolunu tutmasıyla ağlamaya başlar. Tam o sırada Kraliçe Elizabeth'in tüm bu olanları duymasıyla olay dahada büyür. Hemen soluğu sarayın kapısının önünde alan Elizabeth'in tavırları Mary'nin ona karşı cephe almasına neden olur.

Kraliçe Elizabeth : Kim bu haddini bilmez küstah?

Mary Kraliçe Elizabeth'in önünde eğilerek cevap verir.

Mary : Benim Kraliçem, Kral'ım izin verdi saraya girmeme ama muhafızlarınız bana zor kullanıyor görmüş olduğunuz gibi.

Kraliçe Elizabeth dalga geçer gibi bir tavırla Mary'e yanıt verir.

Kraliçe Elizabeth : Daniel'in senin gibi bir kenar mahalle paçavrasıyla ne işi olabilir? Dur bi düşünelim. Sanırım yeni bir köleye ihtiyacımız vardı o aklına geldi. Ama sen merak etme, o konuda Daniel'e değil bana danışman gerekiyordu. (Gülmeye başlar.)
Mary : Kraliçe'm, Kral'ım beni misafir edeceklerini söylediler. Yani buraya her hangi bir iş yapmaya gelmedim ben.
Kraliçe Elizabeth : Sen bunu deyince içeri gireceğini filan mı sandın? (Dahada güler.)
Mary : Efendim beni...

Mary'nin lafını yarıda keserek cevap verir Kraliçe Elizabeth.

Kraliçe Elizabeth : Defol git şimdi karşımdan. Sarayın önünü kirletiyorsun!

Tam o sırada Kral Daniel, veziri ve süvarileriyle birlikte Prens Norman'ın atış taliminden dönüyorlardı. Sarayın kapısına doğru yaklaştıkça Elizabeth'in Mary'e sesinin yükseldiğini görmesiyle sinirlenir ve atıyla hızlanarak gelir.

Kral Daniel : Elizabeth!
Kraliçe Elizabeth : Lütfen bana karşı sesini yükseltme Daniel! Hemde bir kenar mahalle paçavrası için.
Kral Daniel : Sen bu kıza karşı böyle davranamazsın!

Kraliçe Elizabeth ne diyeceğine inanamaz ve gözleri dolu bir şekilde cevap verir Kral Daniel'e.

Kraliçe Elizabeth : Daniel... Nasıl böyle biri olabildin sen? Tanrı aşkına bir kez bile beni böyle sevmedin. İnanamıyorum sana.

Kraliçe Elizabet daha fazla dayanamaz ve ağlayarak yukarı çıkar.

Kral Daniel : İyi misin Mary?
Mary : Çok iyiyim Kral'ım. Sizin yanınızda olmak bana huzur veriyor.
Kral Daniel : Nöbetçiler! Siz Mary'nin odasının hazırlanacağını haber verin. Mary sende gir içeri, sarayı tanı.

Mary Kral Daniel'in önünde eğilerek cevap verir.

Mary : Peki efendim.

Mary odası hazırlanırken sarayı geziyordu. Sarayın önünde nöbetçilerin yanında Kral tarafından aşağılanan Elizabet'te bunu kendisine yediremiyordu. Kral Daniel'de odasında üzerini değiştirir. Pencereden bahçeye bakan Kral Daniel, Mary'i görmesiyle soluğu onun yanında alır. Mary Kral'ı fark etmesiyle önünde hemen eğilir.

Mary : Kral'ım... Size bugün olanlardan dolayı çok teşekkür ederim.
Kral Daniel : Benim için bir önemi yok Mary. Sen iyi ol yeter ki.
Mary : Sizin yanınızda o kadar iyiyim ve mesudum ki nasıl dile getireceğimi bilemiyorum.
Kral Daniel : Sen benim için çok değerlisin Mary. Bunu biliyorsun değil mi?
Mary : Sizde benim için öylesiniz. Size hayatımı borçluyum.
Kral Daniel : Bu sarayda ben ne istersem o olur. O yüzden kendini ezdirme Mary. Hiç bir şeyden çekinmene gerek yok.

Mary Kral'ın önünde eğilerek hazırlanan odasını görmek üzere yukarı çıkar. Mary odasına girdiği anda gözündeki kin ve nefret daha da büyüyordu. Yatağına uzanır ve söylediği bu sözle bugünü beklediği rahatça anlaşılmaktaydı.

Mary : İşte bu! Sonunda kader bana da güldü!

BÖLÜM SONU

FavoriForumum.net/dizi
netteki favoriniz !

Moderatörün son düzenlenenleri:
Vay hain Mary vaay. Biz de inandıydık :T:
Hahaha... :F

Bunlar ne ki? Gelecek bölümlerde ne planları var onun. Çok fazla ipucu vermeyeyim ama Janet'ın bulduğu o mektuplar Mary'i çok etkileyecek. :D
Mary çok tehlikeli :D

Güzel olmuş, benden 10 puan :D
Teşekkür ederim Metin. :D

- - - Ekleme - - -

Kral da azmış zaten :F
Mary'de güzel kız şimdi Allah var yukarda. :F

Diyaloglar gayet basarili olmus, düzen de iyi :)

Son sahneyi sanki biraz daha heyecanli yazabilirdin gibime geliyor.. Puanim 9 yine tabii :)

Çok beğendim. Süper olmuş ::D Uzatılmışta sanki ? Ah elizabeth'im ah :disturbed:

- - - Ekleme - - -

Bu arada 10 puan :)