Karanlıklar İçinden | Yeni Sezon

Kaç puan?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

Oy: 1 7.7%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 2 15.4%
  • 9

Oy: 1 7.7%
  • 10

Oy: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
Öncelikle tesekkür ederim Esra, güzel bir bölüm olmus. Lakin ben digerleri gibi 10 puan vermeyecegim. Sende kendin söylemistin hak ettigi puani verin diye.

Daha ilk bölüm oldugu icin fikrimce pek heyecanli olmamis. Hapishane ziyareti üzerinde durmussun ve Seda'nin evlenmesi sorun olmus. Hemde Abbas'la. Abbas peki Emre'yi bu kadar sevmezken nasil oluyor da Seda'ya izin veriyor diger ikili ile görüsmesine?
Ayrica niye söyleyemediler Seda'nin evli oldugunu? Bunu söylemek icin gitmediler mi aslinda?

Biraz fikrimce tam baglanamamis senaryo.

Video'yu cok begendim. Anlatim sekli güzel. Özet cok kisa olmus. Bölümün uzunlugu gayet iyi, daha fazla uzatma sakin. Daha fazla diyalog koyabilirsin ama.

Puanim 8.

idare eder video silinmiş bundan ötürü puanım 6 :D
Teşekkürler takas.
Çok beğendim. Benden sana tam puan. :D
Teşekkür ederim Emre. :)
Teşekkür ederim Hayrettin, çok sağ ol. :)
Teşekkür ederim. :)
Şarkıyı çok beğendim tam uymuş kısa ve öz olmuş eline sağlık. :D

Teşekkür ederim, o şarkıyı bende çok seviyorum. :)
Anlatımın her zamanki gibi müthiş @dizi kolik. :U

Ama diyaloglar çok ciddi, nazik. Biraz kabalık olması lazım. Herkes şair gibi konuşuyor.
Herkesin İstanbul ağzıyla konuşması hoş olmuyor bence dizilerde. :(

Ve herkesin yaptığı aynı eleştiri:
Çok Kısa :X
Teşekkürler @XanTier. :)

Üslup konusunda dediklerini kaale alacağım. :)
Öncelikle tesekkür ederim Esra, güzel bir bölüm olmus. Lakin ben digerleri gibi 10 puan vermeyecegim. Sende kendin söylemistin hak ettigi puani verin diye.

Daha ilk bölüm oldugu icin fikrimce pek heyecanli olmamis. Hapishane ziyareti üzerinde durmussun ve Seda'nin evlenmesi sorun olmus. Hemde Abbas'la. Abbas peki Emre'yi bu kadar sevmezken nasil oluyor da Seda'ya izin veriyor diger ikili ile görüsmesine?
Ayrica niye söyleyemediler Seda'nin evli oldugunu? Bunu söylemek icin gitmediler mi aslinda?

Biraz fikrimce tam baglanamamis senaryo.

Video'yu cok begendim. Anlatim sekli güzel. Özet cok kisa olmus. Bölümün uzunlugu gayet iyi, daha fazla uzatma sakin. Daha fazla diyalog koyabilirsin ama.

Puanim 8.
Teşekkür ederim Ömer. :)

Değerlendirmelerini kötü bulmadım ama açıklık getirmem gerekiyor. Daha önceki bölümlerden bildiğin üzere Seda'nın babası acımasız ve gaddar birisiydi. Seda'yı Abbas'la zorla evlendirmişti açıkçası. Emre'de hapishaneye Seda için girdi. Onun üzülmemesi için. Belki o bölümlerde bahsetmemiş olabilirim ama Seda Emre'yi üzmemek adına onunla evlendiğini söylemedi daha doğrusu söyleyemedi. Özet konusunda ise ben bu dizide özet paylaşmıyordum ama daha sonra çok kısa hatırlatmak vahabına paylaşmak istedim öz bir şekilde.

Bu bölümde Seda, Mehmet ve Fırat Emre'ye genel af çıkacağını haber vermek ve onu sevindirmek için gittiler. :)

Tesekkur ederim aciklama icin.

İlerleyen bolumlerde daha bir hersey yerine oturacaktir o zaman kafamdaki soru isaretleri gider kesin :)