Stv Dizisi Efekt Unuttu

forumda gördüm izleyip ibret alıyorum :wink: çekimde mi hata yok :D not 404 error.... :kiki:

Tamam montajci unutmus olabilir ama sonuçta her bölüm post production'a gidiyor, orada da mi dikkat etmemisler?

bazı diziler o kadar basit çekiliyo ki adamlara şaşıyorum şefkat tepe ucu ucuna yetişen vadiden sonra çekimleri en zor olan dizi büyük bi hata yok ortada

Bazı arkadaşlar sit-com zannediyorlar her diziyi.:D Bu dizinin çekimleri o kadar kolay değil.Unutulmuş bir efekt yüzünden öyle dalga geçilmez.Ayrıca bazı arkadaşlar yorum yazmaya üşenip smiley koyuyorlar.Onlar dizi çekseler efekti bırak replikleri unuturlar kanımca.:D:D

Bazı arkadaşlar sit-com zannediyorlar her diziyi.:D Bu dizinin çekimleri o kadar kolay değil.Unutulmuş bir efekt yüzünden öyle dalga geçilmez.Ayrıca bazı arkadaşlar yorum yazmaya üşenip smiley koyuyorlar.Onlar dizi çekseler efekti bırak replikleri unuturlar kanımca.:D:D

imzamı atarım cevap böyle verilir :D onların izledikleri diziler de ortada bakışmalardan başka bişey yok :D