Sizce Şu An En Kaliteli Yayın Yapan Kanal Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Trt tabiki. Seksenler dışında kalitesiz dizi yok.

Her kanalda izlediklerim her kanalda nefret ettiğim programlarda var:X Zor soru @RevaN hacı :X

Avrupa Avrupa ve Seksenler'e bakıyorum arada, Bir Yastıkta'yı da izlemek istiyorum. :)

Leyla ile Mecnun ile Osmanlı Tokadı'nı da izle. İkisi de absürd komedi, fantastik olaylarda var haliyle. Neredeyse bütün diziler, izlenebilecek türde diziler. :)

Trt1 vasat kanal bana göre. Atv`yi taklit edip duruyor. Bi ara reklam logosu falan hepsini aynı yapmıştı, şimdi de logosunu benzetmeye çalışıyor.

Trt1 vasat kanal bana göre. Atv`yi taklit edip duruyor. Bi ara reklam logosu falan hepsini aynı yapmıştı, şimdi de logosunu benzetmeye çalışıyor.

Logoların birbiriyle alakası ne? Günümüzde çoğu kanal logosun sadeleştirmeye çalışıyor.TRT1'de bunu yaptı.İki logoyu yanyana koyda benzerlikleri tartışalım.

Kanal reklam logosuna göre vasat seçilemez.Dizileri piyasada büyük kanal diye geçinenlerden çok daha kaliteli.

Logoların birbiriyle alakası ne? Günümüzde çoğu kanal logosun sadeleştirmeye çalışıyor.TRT1'de bunu yaptı.İki logoyu yanyana koyda benzerlikleri tartışalım.

Kanal reklam logosuna göre vasat seçilemez.Dizileri piyasada büyük kanal diye geçinenlerden çok daha kaliteli.
Atv`de "A" harfinin, Trt 1`de "1"in Türkçede ne bilmiyorum ama Azericede "Dördbucaq"ın içinde yazılması.

Daha sonra reklam jeneriğinide "Reklam" sözünün tıpkı Atv`deki gibi art arda yazılması.

capch62220101226134122.jpg

Böyle işte ama Türkçesini bulamadım.

Dizi fragmanlarında dizinin yayınlandığı "günü", tıpkı Atv`deki gibi ard arda yazılması falan.

İşte mesela böyle:

Cuma Cuma Cuma Cuma Cuma Cuma Cuma Cuma

ve daha bir sürü farklar.

aynen dizileri kanal d nin dizilerinde 100 gömlek üstte