Kurtlar Vadisi Pusu'da İbretlik Hata

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,492
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük bir büyüme hatası yapıldı.
Elif Alemdar 93.bölümde henüz yeni doğmuşken Aron Feller tarafından kaçırılmış ve 129.bölümde geri dönmüştü diziye.

Hata da tam burada yapıldı.
3 Haziran 2010'da yeni doğmuş bebek Elif , 22 Eylül 2011'de büyümüş olarak döndü.
Yani aradan sadece 15 ay gemesine rağmen Elif kreşe gidecek hale geldi.

Bu durum zaman atlaması vb.olaylarla açıklanamaz çünkü KVP güncel olayları(terör,suriye vb.) işleyen bir dizi.
Dizide kullanılan gazete ve haberler sürekli günümüze ait.
Yani zaman atlaması yapılsa 2015 ve ötesi bir tarih kullanılmalı dizide ama dizi 2013'te hala.
Bu durumda dizinin zamanında hata oluyor.
Her durumda dizide büyük bir hata var.

İşte 15 aydaki ibretlik değişim:

siz izlemeyenleri ilgilendirmez sizin izlediğiniz dizilerde ne oluyo mitoz bölünmemi gerçekleşiyo

Bir Şey Soracağım Kasıtlı Bir Vadi Düşmanlığı Var
KVP nin Yaptığı Ender Hatalardan Biri Ve 2 Yıl Önce
Şimdi Neden Konusu Açılıyor Amaç Ney ?
Vadiyi Kimse Zedeleyemez @takas , @34rcp34 , @arslanbey

ende rhatalr mı adamalr lkendi forumalrında konusunu açıp onca hata buluyor :D

zaten zedeleyemezler aga nekadar konuşurlarsa konuşsunlar vadi 10 yıldır başarısını katlaya katlaya göstermiştir diğer sözünede katılıyorum vadiyi kötülemeye devam ediyolar kasıtlı bir şekilde ama dediğim gibi boşuna çabaları

- - - Ekleme - - -

adamalr zaman antlaması yapıyor mantıklı şekilde :)

tamam hata yapmışlar peki senin 2 sene önce aklın nerdeydi ozaman niye açmadın konusunu

zaten zedeleyemezler aga nekadar konuşurlarsa konuşsunlar vadi 10 yıldır başarısını katlaya katlaya göstermiştir diğer sözünede katılıyorum vadiyi kötülemeye devam ediyolar kasıtlı bir şekilde ama dediğim gibi boşuna çabaları

- - - Ekleme - - -

tamam hata yapmışlar peki senin 2 sene önce aklın nerdeydi ozaman niye açmadın konusunu

konusu açılmadıysa istediğiim zaman açarıım olay olduğunda foruma üye değildim o kadar izleyen objektif olup açmadıysa suç bende değil

Bir de ne zamandır var dizide bu hata, yeni mi açmak geliyor aklına? Madem izlemiyorsun, bu konuyu açmak niye? Sanırım tartışma çıkartmak, iyi bir hit almak istiyorsun. :)

orası gerçi beni ilgilendirmez ne yaparsanız yapın vadi aşağı inmez çabalamalarınız boş

evet en çok izlenen dizilerden birine böytle hatalar yakışmıyor :)

- - - Ekleme - - -

Bir de ne zamandır var dizide bu hata, yeni mi açmak geliyor aklına? Madem izlemiyorsun, bu konuyu açmak niye? Sanırım tartışma çıkartmak, iyi bir hit almak istiyorsun. :)

hit almak istesem kendi görüşümü yazarım köşe yazısı diye açarım çok daha ağır ifadelerle :)
ayrıyeten olay olduğu zaman foruma üye değildim
diziyi de izlemiyorum 3-4 senedir

evet en çok izlenen dizilerden birine böytle hatalar yakışmıyor :)

- - - Ekleme - - -

hit almak istesem kendi görüşümü yazarım köşe yazısı diye açarım çok daha ağır ifadelerle :)
ayrıyeten olay olduğu zaman foruma üye değildim
diziyi de izlemiyorum 3-4 senedir

diziyi izlemiyosan hatasının yakışıp yakışmadığına da karışamassın izle ondan sonra konuş

- - - Ekleme - - -

ayrıca amacın belli tartışma çıkartıp vadicilerin ceza almasını sağlamak amacın ama biz bu oyunlara gelmeyiz buda son sözüm

konuyu dislikelamışalr gerçekelrden kaçış devam ediyor :D prison break büyük kaçışı geçti :)

Son düzenleme: